Lifestyle

8 manieren om tegen je lover te zeggen dat je van hem houdt

Hoe vaak zeg jij tegen je lover dat je van hem houdt? Zeg je dat met lieve zoetsappige woorden of ben je toch meer van andere taferelen? Je vriendje verrassen met een zelf geplukte bos bloemen is ook een gebaar dat je ontzettend veel van hem houdt. ‘Ik hou van jou’ kun je nog op tig andere manieren zeggen en wij hebben een aantal romantische dingen voor jou bedacht. 

1. Bak zijn lievelingstaart
Iedereen heeft wel een taart waar je helemaal gek op bent. Appeltaart met een flinke dot slagroom of toch liever die kwarktaart. Ga een middagje in de keuken staan en maak zijn favoriete guilty pleasure. Als jij hem verrast met een goed stuk taart zegt dat meer dan duizend woorden. Heb je nog inspiratie nodig voor de lekkerste taarten? Lees dan hier vijf recepten. 

2. Plak zijn fietsband
Doe een klusje wat eigenlijk een man hoort te doen. Omdat je zoveel van hem houdt, steek jij als vrouw je handen uit de mouwen. Zijn fiets staat al maanden in de schuur, omdat de band zo plat is als een dubbeltje. Jij fixt dat wel voor hem. Waarschijnlijk gelooft hij zijn ogen niet en dan beseft hij pas echt dat hij boft met zo’n geweldige vriendin. 

3. Kom voor hem naar huis
Je vriend appt dat hij alleen thuis is en zich dood verveelt. Jij bent aan het chillen met je vriendinnen, maar omdat je hem wil laten weten dat je van hem houdt, ga je iets eerder naar huis om je boy nog even gezelschap te houden. Wedden dat hij dit meer dan waardeert?

4. Koop random een cadeautje
In de winkel zie je iets wat echt gemaakt is voor jouw vriend. Reden genoeg om het mee te nemen. Verras hem en als hij vraagt waarom je dat voor hem gekocht hebt, dan zeg je natuurlijk: “zomaar”. Zeggen dat je van hem houdt, is totaal overbodig. 

houden van lover5. Zeg dat je aan hem moest denken
Je hoeft niet per se te zeggen dat je van hem houdt, maar als je zegt dat je aan hem moest denken dan betekent dat eigenlijk hetzelfde. Nou ja, niet exact hetzelfde, maar het idee dat iemand aan je denkt, is toch te lief?

6. Pas je aan
Dram niet je zin door en leg je neer bij de voorkeur van je vriend. Als jouw vriend wil eten bij de pizzeria, terwijl jij liever naar de Chinees gaat, zeg je met alle liefde dat jullie lekker pizza gaan eten. Soms moet je je gewoon neerleggen bij dingen en als je dat moet doen voor iemand van wie je houdt, dan is dat geen probleem. 

7. Wees creatief
Laat je creativiteit de vrije loop. Wie maak je niet blij met dingen die je zelf gemaakt hebt? Een zelfgemaakt portret van hem, een grappig verhaaltje of een liedje op je piano. Het maakt niet uit of je dan misschien toch niet zo’n crea Bea bent, maar het gaat om het idee, toch? Hij vindt dit sowieso fantastisch. 

8. Kook voor hem
Je lover komt thuis na een lange dag en dan is niets fijner om aan tafel te schuiven én dan ook nog eens je favoriete gerecht te mogen eten. Wauw, dit plaatje is perfect en jij kunt dat voor hem regelen. Kook zijn favoriete gerecht om te laten weten dat je van hem houdt. Ben je niet zo’n held in koken? Lees dan hier de nodige tips voor beginnende koks. 

Beeld: iStock | Bron: enfait.nl, herhealth.nl, elitedaily.com

Must reads 👀