News

OMG! Enzo Knol en Dee zijn samen gespot in Spanje

Op het gebied van de liefde was 2017 voor sommige vloggers een verschrikkelijk jaar. Eerder schreven we al dat Enzo Knol Dee niet langer zijn vriendin noemt en dat sloeg bij veel fans in als een bom. Maar wie de een-na-laatste video van Enzo heeft gezien schrikt waarschijnlijk helemaal: het koppel is weer samen! Op video! Dit is wat we tot nu toe weten.

Het is nog maar een paar maanden geleden sinds de ‘Het is voorbij’-video online kwam en iedereen op YouTube even rouwde. Enzo en Dee maakten bekend dat ze niet langer samen zijn en daarom is het juist zo verrassend dat de twee nu samen zijn afgereisd naar het zonnige Málaga.

Oplettende fans hadden de twee al snel in de smiezen en YouTuber King Alert zette binnen no time een video online met dit ‘breaking news’. Bekijk ‘m hieronder:

Watch on YouTube

Maar je kunt alleen weten hoe het écht zit als de lovebirds zelfs hun verhaal doen. Want eh… zijn mogen dan wel samen op vakantie zijn, maar betekent het dan ook dat ze weer een relatie hebben? Een (mogelijk niet heel betrouwbare bron) vertelt in de video hierboven dat de auto van Enzo op vroege tijdstippen gewoon voor de deur van Dee staat.

Enzo zelf doet er casual over in zijn nieuwste video. Met z’n arm om zijn ex geslagen zegt hij: “Wij zijn nog steeds goede vrienden. (…) Het is eigenlijk weer als vanouds. Het is lachen, gek doen, gezellig doen, lol maken.” Dee vertelt dat haar ex-vriendje is uitgenodigd door haar ouders en samen zijn ze naar Spanje vertrokken om de 50e verjaardag van haar moeder te vieren.

Check de video voor alle ins en outs:

Watch on YouTube

De exen doen alsof ze geen relatie hebben, maar het ziet er meer dan gezellig uit tussen de twee. Time will tell…

Beeld: Brunopress

Must reads 👀