Lifestyle

9 dingen die je herkent als je een enorme flirt bent

1

Een dag niet geflirt, is een dag niet geleefd. Dat is precies jouw motto en hier houd je je dan ook stevig aan vast. Tijdens het uitgaan ben je daarom ook helemaal in je sas. Als jij een prooi op het oog hebt, weet je precies hoe jij zijn aandacht moet trekken. Je vriendinnen zijn jaloers en jij hebt de avond van je leven. Alweer. Dit artikel is speciaal geschreven voor alle sjansballen onder ons, dus lees gerust verder. 

1. Jouw WhatsApp staat vol met onbekende nummers
Elke week krijg jij op zondagochtend berichtjes van onbekende nummers. In eerste instantie heb je geen flauw idee wie jou aan het stalken is, maar al snel valt het kwartje. Natuurlijk, het is een van die jongens van gisteravond. Tja, je bent weer gul geweest met je telefoonnummer. 

2. Je komt vaak bekenden tegen tijdens uitgaan
Die ene jongen was van vorige week en met die blonde haren was van dat ene feestje, en zo ken je eigenlijk bijna elke jongen die bij je in de buurt staat. Je hebt gewoon met erg veel jongens een praatje gemaakt, laten we het daar op houden. 

3. Je staat altijd op scherp
Of je nu in de club bent, in de sportschool staat of op school bent. Jouw ogen staan wagenwijd open. Waar je ook bent. Als je iemand ziet die je wel ziet zitten, weet je niet hoe snel je jouw hengel uit moet gooien. Dan is het een kwestie van geduldig wachten totdat hij bijt. 

4. Je agenda staat vol... Met dates
Jij hebt echt geen tijd om 's avonds te lanterfanten met je vriendinnen. Nee, er staan genoeg dates op het programma en dat is op het moment even belangrijker. Iets gaan drinken met een knappe jongen die vervolgens de rekening betaalt, uh nee, dat sla je niet over. 

flirten herkenbaar5. Relaties zijn niets voor jou
Aan één persoon vastgeplakt zitten en niet met andere jongens mogen flirten. Poeh, daar moet je écht niet aan denken. Jij wil niets liever dan vogelvrij zijn en zelf bepalen wat je doet. Punt uit. 

6. Je kijkt elke jongen na
Terrasjes pakken is een grote hobby van je, want dan kun je mensen kijken. Vooral om jongens te spotten. Eigenlijk maakt het niet uit waar je bent, als er maar jongens zijn. Samen met je vriendinnen beoordeel je ze met een cijfer en de uitspraak "ik zou hem doen" komt regelmatig over jouw tong rollen. 

7. Goedkope avondjes
Als jij gaat stappen, hoef je eigenlijk alleen maar geld mee te nemen om je jas op te hangen, want drinken halen doe je niet. Nou ja, je drinkt natuurlijk wel, maar dit wordt voor je gehaald én betaald. Door jongens uiteraard. 

8. Jij weet niet van ophouden
Doordeweeks ben je in de kroeg te vinden en in het weekend natuurlijk ook. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Je weet nooit wie je tegen het lijf loopt. Desnoods ga je alleen. Je wil het eigenlijk niet toegeven, maar dan krijg je meer aanspraak en dat is precies wat jouw doel is. 

9. Je hebt een knipoog als geen ander
Als jij iemand op het oog hebt, weet je precies hoe je dit moet aanpakken. Je kijkt hem aan en geeft hem toch eens een goede knipoog. Daar is de rest van flirtend Nederland jaloers op. Zo smooth, nonchalant en sexy. Wauw, daar kunnen veel meiden nog wat van leren. Respect meid. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 3 maanden geleden Hartje<3

    Misschien leuk om af en toe jongen/meisje te zeggen? Of in ieder geval te vernoemen dat dit ook geldt voor de lezeressen die op meisjes vallen... Ook LGBTQ+ mensen kunnen een enorme flirt zijn

  1. 1