Lifestyle

Spijt van een appje? Whatsapp maakt verwijderen appjes mogelijk

In de categorie ‘beter niet’ staan heel wat dingen die je inderdaad beter niet op WhatsApp kunt doen. Ruzie maken, bijvoorbeeld. Of een heel persoonlijk appje in een groepschat zetten waar het totáál niet hoort. Het is natuurlijk dikke stress zodra het wel gebeurt, maar gelukkig maakt WhatsApp daar nu een eind aan.

WhatsApp komt met een functie waarmee je verzonden berichten snel weer kunt verwijderen. En daarmee bedoelen we niet verwijderen uit jouw gesprek, maar het bericht compleet ongedaan maken zodat de ontvanger nóóit weet wat je daadwerkelijk stuurde.

Over opluchtingen gesproken! Bijna iedereen heeft weleens zo’n stressmoment beleefd dat je een foto of berichtje hebt gestuurd naar de verkeerde persoon en dan moet je met de billen bloot. Oeps! Gelukkig is het nu mogelijk om jouw verkeerde appje binnen 7 minuten te verwijderen. Een appje verwijderen doe je door het bericht ingedrukt te houden en de optie ‘verwijderen’ te kiezen.

De verwijderfunctie is nog niet bij iedereen beschikbaar. Whatsapp is de functie nu aan het uitrollen. Zorg dat jouw app altijd up to date is om zo snel mogelijk gebruik te kunnen maken van de functie. 

Beeld: iStock | Bron: ad.nl

Must reads 👀