News

Yes! McDonald’s gaat vanaf volgende week ook bezorgen in deze Nederlandse steden

Het is je vast niet ontgaan dat McDonald’s sinds deze zomer thuisbezorgd. Helaas had je pech als je buiten Amsterdam woonde, want alleen hier werden je Franse frietjes tot aan de deur bezorgd. Tot aan nu, want wij hebben héél goed nieuws voor alle McDonald’s fans. Vanaf aanstaande dinsdag bezorgt UberEATS namelijk in twee nieuwe Nederlandse steden jou thuis. Zit jouw woonplaats erbij?

Twee grote steden

Voor alle Amsterdammers was het deze zomer al groot feest. Niet meer door de regen voor Franse frietjes en Big Mac’s werden binnen twintig minuten bij je thuis bezorgd. Dat klinkt fantastisch en blijkbaar was het een succes, want vanaf volgende week dinsdag gaat UberEATS in twee andere grote steden in Nederland bezorgen. Woon jij in Utrecht of Rotterdam? Schrijf dan dinsdag 19 september maar vast in je agenda, want vanaf dat moment bezorgt de fastfoodketen met de gele M ook bij jou aan huis. Yasss!

\

Nog vier steden?

Balen, zit jouw stad er nog steeds niet bij? Niet getreurd, want als alles goed loopt in Utrecht en Rotterdam is de kans groot dat ook Den Haag en Eindhoven snel een McDelivery service krijgen.

Must reads 👀