News

Stephanie Pratt van The Hills onherkenbaar na plastische chirurgie

Ze werd bekend als het zusje van de gehate Spencer Pratt. Toch bewees Stephanie Pratt al gauw dat zij anders was, zelfs aan Lauren Conrad. The Hills is al een paar jaar van de buis en sindsdien is er veel veranderd. Ook aan het uiterlijk van Stephanie… Herken jij haar nog terug? 

Van the girl next door die we leerden kennen in The Hills is weinig meer over. Stephanie is sinds de tv-serie uitgegroeid tot een ware ster met opwachtingen in programma’s als Made in Chelsea en Celebrity Big Brother. Ook schreef ze een boek én heeft ze een webshop met voedingsproducten. 

Maar wat ook opvalt, is haar ‘nieuwe’ uiterlijk. Stephanie ziet er tegenwoordig heel anders uit dan in The Hills. De geruchten over plastische chirurgie doen al een paar jaar de ronde, maar de blondine is er nog niet voor uitgekomen. Toen er in 2015 werd gevraagd of ze had laten sleutelen aan haar lichaam, antwoordde ze ‘geen commentaar’. 

Wel gaf ze aan dat ze in de toekomst zeker plastische chirurgie wil doen. “Ik wil waarschijnlijk een facelift als ik ouder bent,” zei ze in een interview. Ook gaf Stephanie toe wel een borstvergroting te willen als haar borsten zouden uitzakken na een zwangerschap. 

Stephanie Pratt nu:

Beeld: Getty Images

Must reads 👀