Food

Eten in Den Bosch: deze 7 eettentjes mag jij niet missen

Stedentripjes zijn altijd leuk, zeker in Den Bosch heb je garantie op vermaak. Deze stad is ontzettend mooi en ook nog eens supergezellig. Het barst hier niet alleen van Bossche bollen, kroegjes en winkels, maar ook voor een leuke rondvaart ben je hier aan het juiste adres. Tijdens zo’n dagje sightseeing Den Bosch moeten de buikjes natuurlijk ook gevuld worden. Gelukkig zijn ze hier van alle markten thuis en vind je hier genoeg aantrekkelijke menukaarten. Lees in dit artikel waar je moet zijn. 

Het is altijd lastig om de juiste plekjes te vinden in een vreemde stad. Achteraf heb je vaak spijt, “waren we nu toch maar naar dat andere tentje gegaan”. Waarschijnlijk is dit voor veel meiden herkenbaar. Geen zorgen, ga jij een dagje naar Den Bosch? Lees hieronder waar jij moet zijn als je een hapje wil eten. Spijt ga je sowieso niet krijgen. 

 

Banketbakkerij Jan de Groot
Wie een bezoekje brengt aan Den Bosch gaat gegarandeerd ook even langs Jan de Groot. Hier zijn de échte Bossche bollen te vinden en daarnaast kun je hier ook lunchen. In deze bakkerij is een overvloed aan taarten, bonbons en broodjes. Zeker even langsgaan dus. 
Adres: Stationsweg 24

 

NomNom
Wil je je dagje uit een culturele draai geven? Breng dan een bezoekje aan NomNom. Er worden gerechten geserveerd van over heel de wereld. De ingrediënten komen wel uit de buurt, dus je hoeft niet bang te zijn dat je paprika vanuit Brazilië is komen overvliegen ;-). 
Adres: Postelstraat 79

 

Yoghurt Barn
Houd je van yoghurt? Dan moet je zeker langs Yoghurt Barn. Deze yoghurtwinkel is ook te vinden in Utrecht, Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Naast een eetplek om helemaal los te gaan met yoghurt, wordt het ook gezien als ontmoetingsplek. Veel mensen komen hier werken of relaxen. Klinkt goed toch?
Adres: Orthenstraat 5-7

 

Eetbar DIT
Wat begon als een kleine eetbar, is ondertussen uitgegroeid tot een bekende eettent in Den Bosch. Het staat niet alleen bekend om de wisselende menukaart, maar ook om de opvallende inrichting. Bezoek Eetbar DIT voor je ontbijt, lunch, avondeten of gewoon als het tijd is voor een lekkere borrel. Ohja en alle producten zijn dagvers, dus soms is het gewoon lekker op en moet je iets anders kiezen van de overvolle menukaart. Dat je het vast weet! 😉
Adres: Snellestraat 24-26

 

Bar 35
Is het tijd voor burgers en bier? Dan is het tijd voor Bar 35. “Burger in de ene hand, speciaalbiertje in de andere. Een paar fijne mensen om je heen, lekker muziekje erbij. Niks meer aan doen. Ja, nog een rondje bestellen misschien.” Zo omschrijft Bar 35 zichzelf. Dat zegt genoeg toch?
Adres: Lepelstraat 35

 

Robbies
Robbies is een ontmoetingsplek waar fashion, lifestyle en food centraal staan. In Robbies café geniet je van een ontbijtje, lunch, koffie of lekkernijen. Winkelen, snuffelen, ontspannen, werken en proeven doe je bij Robbies. 
Adres: Verwersstraat 33

 

Crème Coffee and Pastry
Voor ontbijt, avondeten en lunch moet je zijn bij Crème Coffee and Pastry. Jong en oud voelt zich thuis in dit schattige eettentje. Geniet hier van verse sappen, superfood shakes, koffie en nog veel meer. Alle hippe drankjes vind zijn hier te vinden. Al het eten wordt in een open keuken bereid, dus je ziet precies wat er met je eten gebeurt. 
Adres: Snellestraat 47

Beeld: iStock | Bron: cremecoffeeandpastry.nl, elleeten.nl, robbies.nl, bar35.nl, eetbardit.nl, nomnom.nu, yoghurtbarn.nl

 

Must reads 👀