News

OMG: Er is een winkel met alleen maar hagelslag geopend

Waarmee beleg jij het liefst je boterham? Op de redactie zijn wij groot fan van chocolade. Nutella, chocoladevlokken en hagelslag, het liefst alle drie tegelijk. Wij werden dan ook heel erg blij van het nieuws dat er een échte hagelslag-winkel is geopend in Nederland. Ja, deze winkel verkoopt dus alleen maar hagelslag. Woohoo!

Hagelslag


Wij als Nederlanders eten strooien regelmatig hagelslag over onze boterhammen heen. Het liefst zoveel dat je boterham niet meer te zien is. Ben jij er ook zo eentje? Dan moet jij absoluut naar de eerste hagelslagwinkel van Nederland genaamd: 'Hagelswag'. Hier koop je niet niet alleen een normaal pak hagelslag, want hier zijn een hele boel verschillende smaken te koop. Dus ben jij je pure hagelslag even zat? Dan is het nu tijd voor wat variatie! Bij 'Hagelswag' zijn er naast de standaard smaken ook combinaties zoals kokos-banaan, noten-rood fruit en appel-karamel te koop. Dat klinkt goed!

 

Een bericht gedeeld door Hagelswag (@hagelswag) op

Amsterdam

Helaas wel iets prijziger dan onze oude vertrouwde supermarkt hagelslag, want een pak kost ongeveer €6. De winkel is afgelopen week geopend in Amsterdam en te vinden aan Heisteeg 8. Laat dit nou net bij ons om de hoek zijn... Wij weten al wat we gaan eten als lunch ;-).

Beeld: iStock | Bron: Parool.nl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook