News

Onthuld: Dit is het nieuwe personage in Riverdale en gaat voor héél veel drama zorgen

1

Nog heel even geduld ladies, over een maand is het ein-de-lijk zover: het nieuwe seizoen van Riverdale. Natuurlijk blijft het niet zoals het was en komen er nieuwe personages in beeld. In dit artikel geven we je vast een sneak peek en als we de actrice zelf moeten geloven wordt het seizoen twee nóg dramatischer. Dat wordt smullen!

Nieuw personage

Wij zijn al helemaal klaar voor seizoen twee. Uiteraard komen er bij een nieuw seizoen ook nieuwe personages kijken. Eén van die nieuwe personages gaat Vanessa Morgan spelen. Zij speelt in het nieuwe seizoen Toni Topaz. Ze is een jeugdvriend van Jughead en behoort tot de Southside Serpents. Toni is biseksueel, voor velen interessant en ook nog eens super knap. Uh-oh... Dit gaat gegarandeerd voor problemen zorgen tussen Jughead en Betty als je het ons vraagt..

Nog meer drama

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het tweede seizoen, maar Vanessa verklapt alvast. 'Ik denk dat het dramatischer gaat worden dan het eerste seizoen. Seizoen twee wordt sowieso heel, heel goed'. Wij kunnen niet wachten tot het oktober is!

Beeld: Getty Images | Bron: EliteDaily.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 2 jaar geleden fleurdk

    Leuk artikel Hebben jullie over Perle Bleue gehoord?

  1. 1