News

YES! Dunkin’ Donuts opent twee nieuwe vestigingen in Nederland

Sprong jij een gat in de lucht toen Dunkin’ Donuts naar Nederland kwam, maar is Amsterdam helaas nét te ver? Dan hebben wij goed nieuws. Dunkin’ Donuts opent binnenkort maar liefst twee (!) nieuwe vestigingen die ongetwijfeld dichter bij jou in de buurt zitten. Kun jij niet wachten? In dit artikel lees je waar én vanaf wanneer  je de lekkerste donuts van Nederland straks kunt scoren.

Twee nieuwe vestigingen

Ja, je leest het goed. Nederland krijgt niet één, maar twee nieuwe vestigingen waar jij straks de allerlekkerste donuts koopt. Woon jij in Utrecht of Zoetermeer? Dan bof jij even. Het donutparadijs opent begin dit najaar in het oude pand van Bakerstreet in Utrecht en in Zoetermeer, waar precies is nog onbekend.

Niet getreurd

Woon jij aan de andere kant van het land en baal jij dat Dunkin’ Donuts nog steeds niet op fietsafstand zit? No worries! Roberto Fava, operationeel directeur van Dunkin’ Donuts, vertelt dat het plan is om ongeveer 160 filialen in ons land te openen én dat er de komende vijf jaar zeker 25 vestigingen bijkomen. Yes!

Beeld: iStock | Bron: 

Must reads 👀