Films & Series

5 redenen om Models In Paris: Het Echte Leven te kijken

We hebben een paar vragen voor je. Houd je van Holland’s Next Top Model? Volg je trouw je favoriete Nederlandse vloggers? Kun je niet wachten tot er eindelijk weer iets fatsoenlijks op televisie te zien is? Dan hebben we goed nieuws. We hebben een nieuw programma ontdekt en we durven te wedden dat jij het wil kijken! Maak kennis met Models In Paris: Het Echte Leven.

Models In Paris: Het Echte Leven is een nieuw programma van RTL dat in september van start gaat en wij weten zeker dat je er iedere maandagavond voor gaat zitten. Tenminste, als je de volgende vijf punten interessant vindt! 

1. Je ziet hoe het modellenleven er écht aan toegaat

In het programma zie je de dagelijkse realiteit van de zes Nederlandse modellen die gevolgd worden. Lucinda (23), Silke (20), Michelle (23), Kelly (25), Beaudine (26) en Famke Louise (18) willen aan de top van de Parijse mode-industrie staan, maar dat gaat gepaard met de nodige afwijzingen én successen. En dat is juist wat je niet ziet in andere programma’s over het modellenbestaan. Ze laten zien hoe zwaar het is om echt aan de bak te komen en succesvol te zijn. 

2. Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen

Gigi Hadid kennen we bijvoorbeeld alleen sinds ze doorbrak, maar hoe ziet het leven een model daarvoor eruit? Waar de deuren voor professionele cameraploegen gesloten blijven lukt het deze meiden wel om een uniek kijkje achter de schermen te geven. Op die manier zie je pas echt hoe het eraan toegaat als je als model wil doorbreken in Parijs.

3. Je volgt de meiden 24 uur per dag

Natuurlijk laten ze veel zien in soortgelijke programma’s, maar deze modellen volg je pas echt 24 uur per dag. Dat komt omdat ze de regie in eigen handen hebben. Zodra er iets gebeurt wat écht gefilmd moet worden zetten zij de camera zelf aan, wat overigens meteen met het volgende punt te maken heeft.

4. Je kijkt eigenlijk naar vloggers

We schreven al dat de modedeuren normaal gesloten blijven voor camera’s, maar hoe lukt het deze meiden dan wél om te filmen? Nou, omdat ze aan het vloggen zijn! Dankzij hun vlogcamera kunnen zij wel laten zien hoe een casting werkt en hoe het voelt om je eerste grote succes te boeken. Dat is weer eens wat anders dan wat je nu op televisie ziet.

5. Je kunt het na Holland’s Next Top Model kijken

Maandag wordt echt een modellenavond! Vanaf 4 september begint om 20:30 uur Holland’s Next Top Model op RTL 5, waarna Models In Paris: Het Echte Leven om 21:30 uur begint. Kun je niet wachten? Vanaf 2 september bekijk je de eerste aflevering al op Concentrate Velvet. 

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met RTL

Must reads 👀