News

KJ Apa ligt zwaar onder vuur en hij verdient het

4

KJ Apa ken je natuurlijk als Riverdale's roodharige hottie Archie Andrews. In de serie lijkt hij ontzettend lief, integer en betrouwbaar, waardoor je bijna denkt dat hij in het echte leven ook zo moet zijn. En misschien is hij dat ook, maar dat hij een gemene kant heeft blijkt. KJ ligt nu namelijk onder vuur omdat hij een fatshaming comment een like gaf op Instagram. Nasty.

Nu KJ gecast is voor de immens populaire serie Riverdale kan hij niet meer zo anoniem door het leven gaan als voorheen. Ja, ook toen was hij al bekend, maar lang niet zo bekend als nu. Als hij nog niet wist dat iedere stap die hij zet in de gaten gehouden wordt weet hij dat nu in ieder geval wel. Een fatshaming comment liken op Instagram? Niet een goed idee, KJ.


De vraag is natuurlijk of het allemaal echt gebeurd is of dat iemand heeft gephotoshopt, maar als het echt waar is kan KJ beter zijn excuses aanbieden. We hebben het namelijk over de volgende like:


'Making fun of fat people is the only thing that's gonna stop those useless bags of s*** dying a fat early death.'

Wauw. Een like zegt in dit geval meer dan honderd woorden en KJ komt hier bij zijn fans niet mee weg. 

Laten we hopen dat dit nep is, want dit maakt KJ zó uncool...

Lees ook:

Beeld: Getty Images | Bron: ZMonline.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

 • 2 jaar geleden Kopjechino

  Je vind het goed dat iemand doodsbedreigingen krijgt?

 • 2 jaar geleden mila_jergi

  .

 • 2 jaar geleden mila_jergi

  .

 • 2 jaar geleden Panacea

  Hoe vaak hebben jullie zelf per ongeluk een reactie geliked op Instagram? Dat gebeurt mij echt dagelijks. Natuurlijk is die reactie niet oké, maar per ongeluk liken is zó snel gedaan, plus hij heeft de vind-ik-leuk op de reactie verwijderd. Vertel op z'n minst het hele verhaal als je zo'n artikel schrijft. Door dit soort artikelen krijgt een jongen van 19 jaar oud fucking doodsbedreigingen via social media. En dat verdient hij vanwege het waarschijnlijk per ongeluk liken van een fat shaming comment? Oké dan. Lekker bezig, GS.

 1. 1