Films & Series

JAAA: eerste foto’s van nieuwe Pretty Little Liars-aflevering bekijk je hier

De maand april breekt bijna aan en dat betekent maar één ding: de laatste afleveringen van Pretty Little Liars worden uitgezonden! We zijn al een tijdje lekker gemaakt met trailers en spoilers, en nu kunnen we alweer een glimp opvangen van aflevering 7×11. De eerste foto’s zijn gepubliceerd en die zijn meteen onthullend: de ex van een van de Liars keert terug! 

Pretty Little Liars is altijd spannend, maar de laatste afleveringen zijn dat al helemaal! Logisch dat we niet kunnen wachten. De echte A. wordt ein-de-lijk onthuld, maar er zal ook genoeg gebeuren in de liefdeslevens van de Liars. Welke koppels zijn end game? 

De foto’s van de eerste aflevering van seizoen 7B zeggen genoeg. We zien Spencer op de bank liggen en vragen ons ten zeerste af hoe ze eraan toe is na de laatste aflevering, Hanna en Mona lunchen samen en dat kan niks goeds betekenen, maar de grootste onthulling is dat Holden terugkeert! 

We zagen Holden voor het laatst in seizoen 3, toen hij Aria’s fake boyfriend was om haar relatie met Ezra te verhullen. Op de foto’s is te zien dat hij weer terug is en de handen schudt met Ezra. What is happening… De grote vraag is: waarom is hij in hemelsnaam terug?!

Lees ook: 

Beeld: Getty Images | Bron: Teenvogue.com

Must reads 👀