Films & Series

YES: er komt een nieuwe serie met Lucy Hale in de hoofdrol!

Het boek van Pretty Little Liars gaat bijna sluiten. In april begint het laatste deel van het allerlaatste seizoen. Maar Lucy Hale begint een nieuw hoofdstuk. De actrice is gecast in de hoofdrol van een nieuwe serie. Dat betekent dat we niet in een zwart gat hoeven vallen, want deze serie is de ideale vervanger! Als je wilt weten waar Lucy Hale’s serie over gaat, lees dan snel verder. 

“Nieuwe hoofdstukken en nieuwe avonturen. Zo dankbaar!” schrijft Lucy op Instagram. De brunette maakte het grote nieuws een paar uur geleden bekend. Ze krijgt haar eigen serie! Binnenkort beginnen de opnames voor de eerste aflevering van Life Sentence, waarin Lucy de hoofdrol zal spelen. 

Life Sentence wordt uitgezonden op CW, de zender van Gossip Girl en The Vampire Diaries. Dat belooft al veel goeds! De serie wordt omschreven als een ‘dramedy’, wat betekent dat het tussen een komedie- en een dramaserie in zit. We zullen dus veel meer van Lucy’s grappige kant te zien krijgen! 

De serie vertelt het verhaal van een vrouw die net te horen heeft gekregen dat ze terminale kanker heeft en het beste wil maken van de dagen die ze nog heeft. Maar dan komt er een plot twist: ze ontdekt dat toch niet doodgaat… Het is nog niet bekend wanneer de serie op tv komt, maar we hebben in ieder geval een leuk vooruitzicht!

Lees ook: 

 

Must reads 👀