Beauty

Breaking: Deze Nederlandse blogger trekt nu ook de stekker uit haar blog

2

De afgelopen jaren is bloggen intens populair geworden. Blogs schoten als paddenstoelen uit de grond en de concurrentie was enorm. In Nederland kennen we een aantal grote beautybloggers, denk aan Beautygloss, Miss Lipgloss en Beautylab. Een paar maanden geleden trok Mascha Feoktistova de stekker al uit haar beautyblog Beautygloss en nu stopt een tweede grote blogger met haar website. 

Vandaag uploadde Cynthia Schultz van Miss Lipgloss een video waarin ze groot nieuws aankondigde. Ze vertelde in de video dat ze stopt met haar blog MissLipgloss.nl, omdat ze hier niet meer genoeg voldoening uithaalt. Miss Lipgloss begon ongeveer elf jaar geleden als beautyblog, maar dit is nu niet meer haar grootste passie. 

Gelukkig is er ook nog goed nieuws voor al haar trouwe fans, want Cynthia vertelt in de video dat ze achter de schermen druk bezig met een nieuwe blog. Vanaf februari gaat Cynthia bloggen onder een andere naam, namelijk Cynthia.nl. Deze nieuwe website heeft een geheel nieuw concept, andere look en logo. De reden achter de veranding is onder andere de naam Miss Lipgloss. Volgens Cynthia beperkte de naam haar teveel in haar onderwerpen en maakt Cynthia met haar nieuwe blog een frisse start. Wij zijn enorm benieuwd naar haar nieuwe blog en wensen haar in ieder geval heel erg veel succes!

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 2 jaar geleden Bella

    Ik vind het zo dom en onorigineel dat iedereen de naam van zn blog veranderd in zn eigen naam.........

  • 2 jaar geleden Eevee

    Clickbait titels = zo irritant.

  1. 1