Fashion

What?! Er is een Zara outlet en jij wist hier nog niet eens van af

4

Je kunt deze maand ongegeneerd je slag slaan bij Zara tijdens de uitverkoop, maar wist je al dat de Girlscene redactie nog veel beter nieuws voor je heeft? We weten niet waarom we dit nieuws niet eerder hebben ontdekt (waarschijnlijk omdat Zara het een beetje geheim houdt), maar er bestaan dus Zara outlets. Lees er hier meer over.

Dit nieuws is niet nieuw, maar op de één of andere manier zijn er nog een hoop mensen (inclusief de Girlscene redactie) die nog niet van het bestaan van de Zara outlets afweten. Hoe dan?! Vooral voor de echte budgetista's die van een koopje houden is dit een dream come true.

Laten we meteen maar even het minder leuke nieuws delen: de Zara outlet is niet in Nederland. En nee, ook niet in de landen om ons heen. Máár het is ook niet onbereikbaar! In Mexico, Spanje, Portugal en Rusland vind je namelijk de winkel 'Lefties'. Dus heb je een stedentripje gepland naar Spanje, bevind je je dit jaar in Portugal of heb je een bestemming als Mexico of Rusland op de planning? Dan is dit je kans om te slagen in de outlet. 


Op de website wordt Lefties niet direct gekoppeld aan Zara - waarschijnlijk een bewuste keuze - maar het feit dat het onderdeel is van Zara's moederbedrijf Inditex verklapt al dat de leftover kleding van de Inditex merken terug te vinden is in de 127 Lefties winkels. Bovendien zijn de prijzen heel goed te doen zoals je van een outlet mag verwachten. Hallo, waar vind je tegenwoordig een jas voor €17?! Daarnaast is het nog maar de vraag of ze alleen Zara verkopen, aangezien merken als Bershka, Pull & Bear en Stradivarius óók onder Inditex vallen. AHHH!

Hoewel de site eruitziet als een webshop, werkt het helaas niet zo. Nu maar hopen dat Lefties naar Nederland komt...

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

 • 1 jaar geleden Soundsoldier

  Outlet heeft niets te maken met 'goedkoop'. heb geleerd ondertussen dat ze gewoon van dezelfde bedrijf komen maar met minder goede kwaliteit en verkopen ze het gewoon aan volle prijs.

  Korting, foutje in materiaal of stof, NOPE! gewoon dezelfde logo/merk op het jasje, gemaakt van 'minder' kwaliteit en verzend het maar naar de 'outlet' winkeltjes met winst. Er is niets van de prijs afgegaan. pure marketing. hang er een kortingkaartje aan van -70% en doe alsof de prijs erg hoog is geweest.

  Bekijk 'Adam ruins everything' Fashion. Je mond springt open van verbazing.

 • 1 jaar geleden Joana

  oh wow ik ben daar al een paar keer binnen geweest en wat gekocht. alleen de label is gewoon van lefties zelf? niet zara oid.

  maar er bestaan ook echte zara outlets? naast la roca village is er een.

 • 1 jaar geleden CampoVerde

  Ik dacht:" YES"! Maar helaas, niet in Nederland. Een beetje blij maken met een dooie mus dit :')

 • 1 jaar geleden CampoVerde

 1. 1