Beauty

10 nagellaktrends waar iedereen door geobsedeerd was in 2016

Het afgelopen jaar zagen we veel nageltrends voorbijkomen. Nail artists gingen helemaal los met nail art en maakten de meest gekke kunstwerken op nagels. We zagen veel trends langskomen: van chrome nagels tot mirror nagels. Dit zijn de populaire nageltrends waar iedereen door geobsedeerd was in 2016...

Chrome
De meest populaire trend van het afgelopen jaar waren de chrome nagels. Chrome nagels zijn een echte eyecatcher. Het is moeilijk om je ogen er vanaf te houden als je nagels er zo mooi uitzien! Deze nagels worden op een speciale wijze gecreëerd, waarbij eerst je nagels worden gelakt en daarna glitterpoeder er overheen wordt gegaan. 

 


Oil slick 
De oil slick trend was ook een enorme favoriet en hopelijk blijft deze bijzondere trend, waarbij we een regenboog door de donkere kleuren heen zien, in 2017 ook hangen. 


Glitters
We love glitters! Welk meisje houdt er nou niet van? Al helemaal als je het op je nagels hebt zitten, want dan zie je deze glitters de hele dag door shinen.


Kylie Jenner Lip Kit thema
Dat de Kylie Jenner Lip Kits als warme broodjes over de toonbank heen vliegen is wel duidelijk, maar dat nagels in de thema van deze Lip Kits ook een enorm geliefd waren, bleek een verrassing. 


Opal
Deze bijzondere nagellaktrend is geïnspireerd op de opaal edelsteen. Het ziet er prachtig uit en we begrijpen dat dit een populaire trend was het afgelopen jaar. 


Mirror 
Mirror mirror on the wall who is the prettiest of them all? De mirror nagellaktrend natuurlijk! Met zilveren folie werden deze prachtige nagels gecreëerd. 

 

Een foto die door diana_kairo is geplaatst op


Marbled
Marble was een enorme trend in 2016. We zagen het letterlijk overal, dus ook op nagels. Tja, wat kunnen we erover zeggen, behalve dat we marble nog steeds erg mooi vinden...


Nagelcontouring
Gezichtcontouring kennen we allemaal wel, maar nagelcontouring was vrij nieuw het afgelopen jaar. Hierbij werden de zijkanten van de nagels niet gelakt, zodat ze smaller en langer lijken. 


Goud
De gouden shiny nagels waren bij celebs een grote favoriet en wij begrijpen wel waarom!


Nagels met versiersels
Nagels met versiersels hebben een comeback gemaakt, want het afgelopen jaar zagen we ze weer vaak langskomen. Vooral het Chanel-geïnspireerde thema was erg populair. 


Lees ook:

Bron

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook