News

Waaah: Taylor Swift doet het met deze knappe zanger!

Mannen… als iemand er een boek over kan schrijven dan is Taylor Swift het wel. De zangeres staat bekend om haar vele relaties met beroemde mannen. Ook al zijn ze allemaal niet goed afgelopen, is de liefde wel een enorme inspiratiebron voor haar muziek. De superster dropte een paar uur geleden een enorme verrassing op ons… Taylor doet het nu met deze knappe zanger!

En nee, dat bedoelen we niet letterlijk. Taylor is een samenwerking aangegaan met niemand minder dan Zayn Malik! De twee hebben iedereen verrast met deze onverwachte aankondiging. Het nieuwe duo heeft het strikt geheim gehouden, niemand wist dat ze samen de studio zijn ingedoken. Nu mogen Taylor en Zayn het eindelijk met de hele wereld delen! Het is meteen een grote samenwerking, hun single ‘I Don’t Wanna Live Forever’ is te horen in Fifty Shades Darker. 

De zangeres heeft het nummer speciaal voor de film geschreven met Jack Antonoff (de vriend van Lena Dunham) en Dam Dew. Taylor en Zayns single is nu al een gigantisch succes, het nummer stond binnen een uur op één in de Amerikaanse iTunes-lijst! Hoewel de zanger en zangeres het eerder niet zo goed met elkaar konden vinden, komt de samenwerking nu niet geheel onverwacht. Zayn heeft een relatie met Gigi Hadid, oftewel de beste vriendin van Taylor. Het was een kwestie van tijd tot de twee hun krachten zouden bundelen! 

Luister een stukje van ‘I Don’t Wanna Live Forever’ hieronder: 

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀