Celebs

What: Bizar bedrag geboden op Monica Geuze’s H&M jasje

Afgelopen dinsdag was Girlscene aanwezig bij de fashionshow van de Marktplaats Goudmijn Collectie. Meer dan 50 bloggers, vloggers en modellen waaronder Monica Geuze, werden door Marktplaats uitgedaagd een outfit uit hun eigen kast samen te stellen. Na afloop van de show zijn de outfits direct op Marktplaats gezet, dus kijk snel mee!

Dinsdag 29 november was het zover: de Marktplaats Goudmijn Collectie fashion show. Over een prachtige gouden loper liepen Girlscene’s Renée en Roos de Vondelkerk in en namen plaats aan de zijkant van de catwalk.

Met de Goudmijn Collectie wil Marktplaats duurzaamheid in fashion stimuleren en laten zien dat je garderobe een echte goudmijn is. Uit onderzoek van Marktplaats is gebleken dat mensen veel meer ongebruikte kleding in hun kast hebben hangen dan zij zelf denken. Nederlanders denken dat ongeveer 20% uit hun kledingkast bestaat uit ‘ongebruikte kleding’. Best veel, hè? Het verkopen van jouw ongebruikte kleding kan je al snel rond de €260 opbrengen. WOW! De twee belangrijkste redenen om kledingstukken niet meer te dragen zijn: ‘het is niet meer mijn smaak’ (27%) of ‘het past niet meer’ (25%). Hoeveel kleding uit jouw kast draag jij nou eigenlijk echt?!

Watch on YouTube

Je kan vanaf nu bieden via de website op alle items van de influencers. Zo kun je bieden op items uit de kasten van onder andere vloggers Monica Geuze, Queen of Jetlags en model Nadia Palesa.

Surf snel naar Marktplaats om één van deze coole items te storen nu het nog kan! Het bod op het jasje van Monica Geuze staat inmiddels al op €3000(!). Gelukkig staan de andere kledingstukken voor een wat vriendelijker prijsje op de website ;-).

Lees ook:

Must reads 👀