Beauty

Oeps… Wat dit meisje bij Sephora overkomt is heel zielig en super grappig tegelijkertijd

Je bent een echte beautyliefhebber als… Je back in the days bij Sephora in V&D je beauty aankopen deed. OMG, herinner je nog die actie dat je meerdere Sephora producten voor 10 euro mee mocht nemen? Dat waren nog eens tijden. Maar wat dit Amerikaanse meisje overkomt als ze per ongeluk een bestelling plaatst bij deze beautyhemel is heel andere koek.

Laten we voorop stellen dat je als beautyliefhebber dit verhaal maar al te goed zou kunnen begrijpen. Maak kennis met de 15-jarige Alex Dello uit Amerika. Ze heeft een grote liefde voor make-up, haar look is altijd on fleek en tja, ze had haar mandje – as you do – flink gevuld op Sephora.com. Die dingen gebeuren. Maar wat er toen gebeurde is zowel verschrikkelijk als verschrikkelijk hilarisch.

View post on Twitter

In een video op Twitter legt Alex uit hoe ze alles waar ze maar een beetje interesse in heeft in haar winkelmandje stopt. Don’t we all? Het betekent niet automatisch dat je meteen alles gaat afrekenen. De kans is namelijk groot dat je of minstens de helft uit je mandje knikkert of dat je gewoon de hele site wegklikt en er niet meer aan probeert te denken. Dat idee had Alex waarschijnlijk ook toen ze voor 733 dollar (omgerekend bijna 700 euro) aan beautyproducten had uitgezocht.

Maar toen kwam het: ze probeerde een oude giftcard te verzilveren – die niet meer werkte – en omdat alle creditcard gegevens van haar moeder (!) al automatisch ingevuld zijn, ging de order gewoon door. Die hele 733 dollar order zou Alex’ kant opkomen. AHHH! Nu is het voor de meesten een droom, maar niet als je dit aan je moeder moet uitleggen. Want hoewel Alex probeerde de order te annuleren, wat niet lukte, moest ze opbiechten dat er een groot bedrag van haar moeders rekening geschreven zou worden.

Haar moeder is echter de coolste moeder ooit en in plaats van dat ze boos werd, gunt ze Alex deze order als kerstcadeau. Best mom ever. En Alex? Zij heeft waarschijnlijk wel geleerd van deze fout…

Lees ook:

Bron
Beeld: iStock

Must reads 👀