News

Justin Bieber biedt zijn excuses aan op de lulligste manier mogelijk

Het is je vast niet ontgaan: Justin Bieber had tijdens zijn concert in Nederland al een attitude, maar zodra hij in Engeland arriveerde werd de toestand alleen maar erger. Zijn fans hebben zich waarschijnlijk nog nooit zo ondergewaardeerd gevoeld. De Biebs lijkt zich schuldig te voelen, maar zijn die excuses wel oprecht? Lees snel verder…

Het liep niet helemaal lekker tussen Justin Bieber en zijn fans uit Engeland. Tijdens zijn concerten in zowel Birmingham als Manchester botste het én liep hij zelfs een keer van het podium af. De één noemt het schandalig, de ander kan zich wel in de situatie inleven. Hoe dan ook, blijkbaar vond de popster het nodig om zijn excuses aan te bieden. Oh, en het lullige deel van dit verhaal? Hij vond het nodig om die vervolgens te verwijderen. Waarom Justin?! Hierdoor kunnen mensen je juist beter begrijpen!

Nu Instagram niet meer zijn main social account is greep Biebs via Twitter de kans aan om even uit te leggen wáárom hij precies van het podium liep. De tweet zelf is inmiddels weer verwijderd, maar de Britse Cosmo heeft wel de tekst in handen.

“Mensen hebben de neiging om je af te kappen. Wat ik hiermee bedoel is… Mensen proberen dingen te verdraaien, sommigen willen niet luisteren. Maar ik heb het gevoel dat ik mezelf tekort doe als ik dit platform niet gebruik om te zeggen hoe ik me voel, om de man te zijn die ik ben en vanuit mijn hart te spreken en daarmee doe ik mijn publiek anders ook tekort. Er zullen tijden zijn waarin ik verkeerde dingen zeg, omdat ik een mens ben. Ik doe me niet voor alsof ik perfect ben en ik zeg niet altijd hetgeen dat perfect is omdat ik geen robot ben. Er zijn tijden dat ik verdrietig ben, boos ben, gefrustreerd ben. Maar ik zal altijd mezelf zijn op het podium. Als mensen dingen omdraaien en zeggen ‘Justin is boos op zijn fans. Hij wil niet dat zijn fans schreeuwen’, dat was helemaal niet wat ik aan het doen was. Het enige wat ik wilde is dat mensen luisteren, om naar mijn verhaal te luisteren. Sommige mensen, sommige steden willen mij niet horen en weet je, soms is het mijn taak om te zeggen ‘Hey, ik ga niks forceren’.” 

Maar nu komt het beste: “Ik waardeer jullie vanavond. Dat jullie naar mij luisteren en mij begrijpen. Jullie zijn werkelijk geweldig.”

Het is mooi om te zien dat dit enigszins onsamenhangende verhaal excuses en een uitleg aan de kant van Justin is, maar waarom moet je dit vervolgens verwijderen? Er zijn genoeg fans die dit óók willen lezen en die kans nog niet gehad hebben. 

Lees ook:

Must reads 👀