Real life

Girls Issues: Ik heb nog nooit een vriendje gehad

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene lezeres die nog nooit een vriendje heeft gehad.

Beste Girlscene,

Ik heb jullie hulp nodig, want ik ben 16 jaar oud en heb nog nooit een vriendje gehad. Al mijn vriendinnen hebben wel tientallen keren een vriend gehad behalve ik. Ik ben niet bepaald dun, maar lelijk ben ik ook niet. Hebben jullie misschien tips voor mij om een vriend te krijgen. Misschien tips om zelfverzekerder te zijn in de buurt van jongens want zelfverzekerd ben ik totaal niet. Alvast bedankt!

xo B

Lieve B,

Al je vriendinnen hebben al een vriendje gehad, dus wij snappen goed dat jij ook erg nieuwsgierig bent hoe het is om een vriendje te hebben. Wij hebben eigenlijk maar een tip voor je: heb geduld. Jouw tijd komt nog wel! Je bent nog maar 16 en er zijn genoeg meisjes die op deze leeftijd (en ouder!) nog nooit een vriendje hebben gehad. Er lopen genoeg leuke jongens rond op deze aardbol!

Wij snappen dat je dit antwoord eigenlijk liever niet wil horen, maar houd dit wel in je achterhoofd. Om de kans te vergroten op een vriendje hebben wij nog wel een aantal tips. Stap gewoon eens op die leuke jongen af, misschien is hij gewoon verlegen en ziet hij jou stiekem ook wel zitten. Verder is het belangrijk om een open houding te hebben, hierdoor stappen jongens eerder op je af. Dus haal die schouders van elkaar, borst vooruit en smile!

Wist je trouwens dat lachende mensen worden worden beschouwd als aantrekkelijke personen? Ga vooral niet té hard op zoek, want dit is net als bij een kledingstuk, als je gaat zoeken vind je het meestal toch niet. 😉 En het allerbelangrijkste: wees gewoon jezelf!

Succes!

Liefs,
Girlscene

Lees ook:

Must reads 👀