News

Deze YouTuber reageert fantastisch op gelekte naaktfoto’s

Dat beroemdheid een keerzijde heeft weet iedere celebrity inmiddels. Nu YouTubers ook steeds bekender worden én als idolen worden gezien, ervaren zij als geen ander hoe het is als mensen tegen je keren. Door je naaktfoto’s te lekken. Deze YouTuber maakte het mee – en de reactie op de gelekte foto’s is erg verrassend. Lees maar verder.

Maar over wélke YouTuber gaat het eigenlijk? Hij woont in Australië, heeft 4,3 miljoen abonnees op z’n naam staan en is een tijd geleden uit de kast gekomen… Je raadt het ongetwijfeld al: de arme Troye Sivan is slachtoffer geworden van een leak. Dat het niet handig is om onthullende foto’s te maken waar je gezicht op te zien is wisten we al, maar om de foto’s uit te lekken is nog veel erger. We weten niet wie de foto’s heeft gelekt en of Troye dat wel heeft (hij heeft ongetwijfeld een donkerbruin vermoeden), maar gelukkig weet hij er goed mee om te gaan. 

Mocht je trouwens denken dat we nu de foto’s van Troye gaan delen… Nee, dat doen we niet. Als deze foto’s van je op het internet circuleren ga je waarschijnlijk door een donkere tijd heen, maar wat we juist zo mooi vinden is hoe Troye reageert. We kunnen ons heel goed voorstellen dat hij woest en verdrietig is, maar gelukkig laat hij zien dat hij er ook boven kan staan. Check dit berichtje naar zijn management maar:

View post on Twitter

‘Heb je het gezien? Ik zie er goed uit. Lmao.’

Hij heeft ook nog een serieuze boodschap voor zijn fans:

View post on Twitter

‘Zonder grappen, dit sucks. Er is niets wat ik nu kan doen, maar deel alsjeblieft niets als je denkt dat ik niet wil dat de rest van de wereld het ziet.’

Knap gedaan, Troye. Laten we hopen dat niemand zijn foto’s deelt en dat dit snel vergeten wordt. Hopelijk denkt hij de volgende keer twee keer na voordat hij weer een naaktfoto stuurt door bijvoorbeeld NIET zijn hoofd op de foto te zetten. Dit wens je toch niemand toe?

Lees ook:

Must reads 👀