Lifestyle

Awkward date: ‘Ik zag ineens een enorme rode vlek op zijn witte laken’

Laten we eerlijk zijn: iedereen heeft wel eens een ongemakkelijke date gehad. Laatst deden wij een oproep en vroegen wij om jullie awkward date-verhaal met ons te delen. Vandaag vertelt Zoë over haar awkward date. Ze werd namelijk opeens ongesteld tijdens haar date. Wat een nachtmerrie!

Afgelopen zomer op vakantie in Lloret de Mar ben ik mijn oude crush weer tegengekomen. Na wat geflirt en gezoen tijdens deze vakantie besloten we te daten. Eigenlijk ging dit tegen mijn principes in, omdat ik anderhalve maand na de vakantie voor 5 maanden stage ging lopen in Gran Canaria. Toch konden we ons er niet van weerhouden toch te daten.

Zo gezegd, zo gedaan. Enkele dagen na terugkomst van vakantie zijn we op de langste date geweest die ik ooit gehad heb. Het begon bij een terrasje pakken, werd vervolgd door een bezoekje aan de bioscoop, vervolgens zijn we sushi gaan eten, hierna nog een ijsje gehaald en na afloop een paar wijntjes gedronken bij een wijnbar.

Het was een heerlijke dag. Maar ook hier al heerlijk awkward. Hij maakte me zo hard aan het lachen terwijl ik mijn mango ijsje aan het wegwerken was dat ik een kleine scheet liet ontsnappen. Niet wetend of hij het gehoord had of niet zei ik tijdens het lachen door: ”Oh, ik liet een scheetje, oeps, sorry, sorry!” Toen maar keihard verder gelachen en het er niet meer over gehad. 

Dit was nog maar het begin. Date nummer twee vond bij hem thuis plaats. Nadat hij heerlijk voor me gekookt had zijn we naar boven gegaan om een film te kijken. We zaten gewoon op zijn bed, maar toen ik opstond om naar het toilet te gaan zei hij opeens: ”Schat, het zou me echt niet uitmaken, maar ben je toevallig ongesteld?” Al heel snel zei ik nee, ik had de pil namelijk op vakantie doorgeslikt. Ik keek om naar hem en zag een enorme rode vlek op zijn witte laken. Dat verklaarde dus de lichte buikpijn die ik na het eten had gevoeld. Ik schaamde me ontzettend en heb me wel twintig keer verontschuldigd. Hij was heel lief en had nadat ik me had opgefrist, thee gezet en chocolaatjes gepakt. Het laken zou hij later weggooien, maar stopte het eerst voor het gemak in een la onder zijn bed.

Die week was hij nog alleen thuis, een week later kwamen zijn ouders terug van vakantie. We hadden in een week wel drie of vier dates gehad en hij vroeg of ik het leuk vond zijn ouders te ontmoeten. Nadat we gezellig met zijn gehele gezin gegeten hadden en ons terugtrokken in zijn kamer vroeg ik aan hem of hij dat laken nog had weggegooid. Het was eigenlijk als grapje bedoeld, maar meneer vertelde dood leuk dat hij het helemaal vergeten was. Toen we de la onder zijn bed opende was zijn laken weg! De enige die dat ooit gedaan kon hebben was zijn moeder. Ik schaamde me diep. Zijn moeder was ook niet stom, wat moet zij wel niet gedacht hebben. Hij overtuigde me dat dit zo’n ding was waar nooit over gesproken zou worden.

Ondertussen zit ik in Gran Canaria en hebben we nog steeds contact. We hebben de belofte gemaakt dat als dit goed gaat we daarna ‘officieel’ een relatie aangaan, maar eigenlijk is het al bijna een relatie zonder de benaming. Mijn leer van deze date is nooit meer mijn pil doorslikken en bij lichte buikpijn onmiddelijk grijpen naar een pakje tampons! 

Heb jij een date gehad die compleet rampzalig verliep en wil je dat met ons delen? 
Stuur een mailtje met jouw verhaal van maximaal 500 woorden naar danique@girlscene.nl. De leukste verhalen krijgen een plekje op Girlscene, dus wie weet spot je jouw verhaal straks op de site!

Lees ook:
Awkward date: Tinder date van hel
Girls Issues: Ik heb stiekem contact met mijn ex
11 romantische dates om deze zomer te doen met jouw lover

Must reads 👀