Beauty

Dit zijn de raarste 100 lagen make-up YouTube filmpjes

2

Op het internet komen er vaak vreemde filmpjes voorbij waarbij je je afvraagt waarom ze zijn gemaakt. Zo ook de 100 lagen make-up filmpjes, waarin een beauty YouTuber 100 lagen van een bepaald product aanbrengt. Dit is natuurlijk nooit de bedoeling geweest en het resultaat ziet er in alle gevallen dan ook echt verschrikkelijk uit. 

De bedoeling van deze filmpjes is natuurlijk om te laten zien dat je lekker met make-up moet doen wat je wilt en wij op de redactie kunnen er dan ook om lachen. Toch zie je het ons nog niet zo snel uitproberen... Kijk maar mee.

Dit is de video die de hype veroorzaakt heeft onder de YouTubers. De dame achter het kanaal Simply Nailogical besloot dat het een goed idee is om 100 lagen nagellak aan te brengen. Het gaat in eerste instantie helemaal mis, aangezien de nagellak totaal niet droogt. Ze is bij lakje 40 wanneer alles er weer af moet... 

Na de fullface highlighter challenge heeft het internet weer iets nieuws bedacht. De highlighter wordt er weer flink opgesmeerd, maar deze keer gelukkig alleen op de jeukbeenderen, waar poeder voor bedoeld is. Het resultaat is een grote witte glimmende streep, niet heel subtiel.

Het is toch wel moeilijk om aan te zien hoe al die verschillende soorten prachtige liquid lipsticks zo verspild worden. Het resultaat ziet er dan ook verschrikkelijk uit. Wanneer ze het dikke plakkaat van haar lippen afbeitelt zie je pas goed hoeveel product ze aangebracht heeft. Dat heeft haar lippen vast flink uitgedroogd. 

Als we dit filmpje bekijken van 100 lagen foundation zien we de puistjes gewoon ontstaan. Herken je het dat je gezicht soms cakey aanvoelt na één laagje foundation? Dit is dus vele malen erger. Het resultaat glimt ontzettend en we zien haar wenkbrauwen niet eens meer. Haar huid ziet er helemaal rood uit als ze haar gezicht schoon probeert te maken. Dat kan niet goed zijn.  

Deze spinnenpoten zijn het resultaat van 100 lagen mascara. Haar wimpers plakken gewoon vast en de zwarte vegen zitten over haar hele gezicht. Wij denken dat ze straks niet veel van haar wimpers meer over heeft, maar de toegewijde YouTubers doen alles voor een grappig filmpje!

Wanneer dit meisje klaar is met het aanbrengen van alle lagen fake tan komt haar kleurtje overeen met de donkerbruine tint van haar eettafel. Niet iets wat wij goals noemen. Wij hopen voor haar dat de tan niet al te lang blijft zitten en dat ze ooit nog de deur uit kan. 

Deze meid smeert 100 lagen van een peel-off masker op en laat het geheel vijf uur zitten. Als ze het product er uiteindelijk aftrekt blijft er gewoon een compleet masker over. Ze zegt wel dat haar huid erg gehydrateerd aanvoelt. Moeten wij op de redactie misschien ook maar eens proberen dan!


Als kers op de taart hebben we nog een filmpje van Jenna Marbles die besloot om gewoon alles tegelijk te doen. Ze brengt 50 paar nepwimpers en honderd lagen foundation, haarlak, liquid lipstick, zelfbruiner en nagellak aan. Ze geeft zelf aan dat ze dit niemand aanraadt om ooit te doen. Het resultaat is wel echt hilarisch en ook een beetje vies. In totaal is ze er meer dan zeven uur mee bezig geweest!  

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 2 jaar geleden fleurdk

    Ik zou dit nooit doen, maar die van jenna is echt leuk, ik raad jullie Potenga aan

  • 2 jaar geleden Claudia

    die van jenna topt gewoon echt alles! zou het zelf nooit doen, maar geniaal hoe zij het doet gewoon.

  1. 1