Beauty

Zou jij ooit deze super gewaagde MAC lipsticks durven dragen?

De MAC lipsticks zijn een op dit moment nog steeds hartstikke populair. De kleuren die de Kardashians en Jenners dragen zijn altijd uitverkocht en de grootste artiesten van de wereld willen met MAC een lipsticks uitbrengen. Bijna ieder meisje heeft wel een exemplaar liggen, maar deze nieuwe limited edition collectie is wel erg gewaagd…

Dit is een foto van de complete collectie die wij binnenkregen. Zoals je ziet zijn er ook nog losse en normale oogschaduwkleuren, een highlighter en een blush in de collectie opgenomen. Wij hebben helaas niet alle producten gekregen, dus er zijn nog meer kleuren beschikbaar dan dat je op de foto kunt zien. Vanaf 13 augustus zijn de producten beschikbaar bij geselecteerde MAC verkooppunten. In dit artikel laten wij je de heftige lipsticks en lipglasses (zo noemt MAC hun lipgloss) zien uit deze jaren ’90 collectie. 

Zo zien Danique en Catherine eruit zonder lipstick op. 

De swatches zien er interessant uit! De donker blauwe kleur Midnight Troll is erg gepigmenteerd en de roze-paarse gloss is een erg mooie kleur. De andere twee zien er wat heftiger uit… 

Midnight Troll (€21,50) – Matte donkerblauwe lipstick.
Midnight Troll is een van de heftigste kleuren uit de collectie, maar stiekem is ‘ie ook wel heel gaaf. De kleur dekt goed en ondanks dat deze lipstick mat is, is ‘ie niet uitdrogend. Of wij er ooit mee naar een feestje gaan? Waarschijnlijk niet. Voor Halloween is deze kleur wel heel gaaf of wanneer je helemaal los wil gaan op een festival met je outfit. Dit is zeker een bijzondere kleur! 

Can’t Be Tamed (€21,50) – Geel-groene doorschijnende lipstick.
Deze lipstick was niet zo’n favoriet. De gele kleur benadrukte erg de lijntjes en het leek gewoon alsof wij geen lippen meer hadden. Als je houdt van experimenteren met make-up is dit misschien wel een heel gave kleur om mee te spelen. Helaas is dit exemplaar niet erg geschikt om een neutrale look mee te creëren. Op de redactie snappen we eigenlijk niet zo goed wat MAC met deze kleur wilde bereiken. 


Glitter Grunge (€19) – Doorschijnende berry lipglass met fijne zilvere glitter. 
Deze paars-roze gloss is nog de meest draagbare lipkleur die wij binnenkregen op de redactie. Wij zijn helaas niet zo’n fan van lipgloss, aangezien het erg plakt en omdat de matte kleuren juist in zijn op dit moment. Deze gloss is makkelijk aan te brengen door de handige applicator en blijft prima zitten. De zilveren glans is wel sterk aanwezig, waar je van moet houden. Desondanks is het een leuk kleurtje als je benieuwd bent naar deze collectie en een mooi product wil scoren. 


Twerkquoise (€19) – Doorschijnend lichtblauwe lipglass met fijne roze glitter. 
Deze lipglass ziet er wel heel erg speciaal uit. Toen we de verpakking openmaakte op de redactie waren we erg benieuwd naar het effect op onze lippen. Als je een niet al te dikke laag aanbrengt kun je er nog wel mee naar buiten, maar charmant staat het niet. Als je meer product aanbrengt krijg je wel een soort van blauwe waas op je lippen. Hier werd de redactie niet heel blij van. De kleur is waarschijnlijk wel heel mooi om over Midnight Troll aan te brengen. Zo kun je een soort van glitter ombre lip creëren. 

Conclusie 
De kwaliteit van de producten is, zoals we van MAC gewend zijn, weer erg goed. Vooral de kleur Midnight Troll dekt in één laagje en ook Glitter Grunge bleef mooi zitten. Het idee van de collectie vinden wij heel leuk: extreme en vrolijke kleuren voor de zomer. Helaas worden sommige producten daardoor wel erg moeilijk om te dragen. Wat zonde is bij zulke goede make-up. Ben je nu enthousiast over de collectie, maar wordt je niet heel warm van de heftige kleuren? De andere lipsticks uit de collectie zijn wat minder fel en het proberen waard in de winkel. 

Wat vind jij van deze heftige lipstick kleuren? 

Must reads 👀