Beauty

Zou jij ooit deze super gewaagde MAC lipsticks durven dragen?

9

De MAC lipsticks zijn een op dit moment nog steeds hartstikke populair. De kleuren die de Kardashians en Jenners dragen zijn altijd uitverkocht en de grootste artiesten van de wereld willen met MAC een lipsticks uitbrengen. Bijna ieder meisje heeft wel een exemplaar liggen, maar deze nieuwe limited edition collectie is wel erg gewaagd...

Dit is een foto van de complete collectie die wij binnenkregen. Zoals je ziet zijn er ook nog losse en normale oogschaduwkleuren, een highlighter en een blush in de collectie opgenomen. Wij hebben helaas niet alle producten gekregen, dus er zijn nog meer kleuren beschikbaar dan dat je op de foto kunt zien. Vanaf 13 augustus zijn de producten beschikbaar bij geselecteerde MAC verkooppunten. In dit artikel laten wij je de heftige lipsticks en lipglasses (zo noemt MAC hun lipgloss) zien uit deze jaren '90 collectie. 

Zo zien Danique en Catherine eruit zonder lipstick op. 

De swatches zien er interessant uit! De donker blauwe kleur Midnight Troll is erg gepigmenteerd en de roze-paarse gloss is een erg mooie kleur. De andere twee zien er wat heftiger uit... 

Midnight Troll (€21,50) - Matte donkerblauwe lipstick.
Midnight Troll is een van de heftigste kleuren uit de collectie, maar stiekem is 'ie ook wel heel gaaf. De kleur dekt goed en ondanks dat deze lipstick mat is, is 'ie niet uitdrogend. Of wij er ooit mee naar een feestje gaan? Waarschijnlijk niet. Voor Halloween is deze kleur wel heel gaaf of wanneer je helemaal los wil gaan op een festival met je outfit. Dit is zeker een bijzondere kleur! 

Can't Be Tamed (€21,50) - Geel-groene doorschijnende lipstick.
Deze lipstick was niet zo'n favoriet. De gele kleur benadrukte erg de lijntjes en het leek gewoon alsof wij geen lippen meer hadden. Als je houdt van experimenteren met make-up is dit misschien wel een heel gave kleur om mee te spelen. Helaas is dit exemplaar niet erg geschikt om een neutrale look mee te creëren. Op de redactie snappen we eigenlijk niet zo goed wat MAC met deze kleur wilde bereiken. 


Glitter Grunge (€19) - Doorschijnende berry lipglass met fijne zilvere glitter. 
Deze paars-roze gloss is nog de meest draagbare lipkleur die wij binnenkregen op de redactie. Wij zijn helaas niet zo'n fan van lipgloss, aangezien het erg plakt en omdat de matte kleuren juist in zijn op dit moment. Deze gloss is makkelijk aan te brengen door de handige applicator en blijft prima zitten. De zilveren glans is wel sterk aanwezig, waar je van moet houden. Desondanks is het een leuk kleurtje als je benieuwd bent naar deze collectie en een mooi product wil scoren. 


Twerkquoise (€19) - Doorschijnend lichtblauwe lipglass met fijne roze glitter. 
Deze lipglass ziet er wel heel erg speciaal uit. Toen we de verpakking openmaakte op de redactie waren we erg benieuwd naar het effect op onze lippen. Als je een niet al te dikke laag aanbrengt kun je er nog wel mee naar buiten, maar charmant staat het niet. Als je meer product aanbrengt krijg je wel een soort van blauwe waas op je lippen. Hier werd de redactie niet heel blij van. De kleur is waarschijnlijk wel heel mooi om over Midnight Troll aan te brengen. Zo kun je een soort van glitter ombre lip creëren. 

Conclusie 
De kwaliteit van de producten is, zoals we van MAC gewend zijn, weer erg goed. Vooral de kleur Midnight Troll dekt in één laagje en ook Glitter Grunge bleef mooi zitten. Het idee van de collectie vinden wij heel leuk: extreme en vrolijke kleuren voor de zomer. Helaas worden sommige producten daardoor wel erg moeilijk om te dragen. Wat zonde is bij zulke goede make-up. Ben je nu enthousiast over de collectie, maar wordt je niet heel warm van de heftige kleuren? De andere lipsticks uit de collectie zijn wat minder fel en het proberen waard in de winkel. 

Wat vind jij van deze heftige lipstick kleuren? 

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

9 reacties

 • 3 jaar geleden Heike Johanna

  Ze zien er wel oké uit

 • 3 jaar geleden fleurdk

  Ik vind de lipsticks er ook een beetje nep uit zien - juist, ik draag liever dagcreme zoals lefery op mijn lippen

 • 3 jaar geleden OhNoItsGina

  Ik vind dit eigenlijk wel een origineel idee van MAC, maar ik zou het niet kopen. Ik vind de lipsticks er ook een beetje nep uit zien. Net zoals zo'n lipstick die je bij de Action koopt. Niks voor mij dus :')

 • 3 jaar geleden Peace.

  @Lauden

  Dat is juist expres zo gedaan, dit is een op de jaren '90 gebaseerd product. Ik zal vast een van de weinigen zijn maar ik vind al die Frozen troep kinderachtiger.

 • 3 jaar geleden mien.vitae

  Even een tip tussendoor, het is beter zichtbaar voor ons als de foto's van dichterbij worden gemaakt, dus fullface maar dan iets dichterbij.

 • 3 jaar geleden Dionne

  @Lauden kinderachtig design? Top juist! Takes me back... Nostalgie. Het is ook een jaren '90 editie. Trolls waren het helemaal toen. Schreeuwt als een niet - 90's kind reactie .

  Verder vind ik de kleuren nog niet veel uitdagender dan we tegenwoordig zien.

 • 3 jaar geleden ---

  Jammer dat de gele kleur doorschijnend is, anders had ik hem zeker gekocht! Gelukkig is de rest heel gaaf.

 • 3 jaar geleden Floor Cremers

  De blauwe kleur lijkt wel echt heel erg op mac matte blue royal. Alleen is deze dan in een limited edition vorm. De lipsticks van deze collectie vind ik niet erg geweldig ookal heb ik zelf royal blue. Maar de rest van de collectie lijkt me wel erg gaaf!

 • 3 jaar geleden Lauden

  Ik vind ze erg kinderachtig qua ontwerp. Het ontwerp is net zoals iets dat je als klein kind kunt kopen. Van die "fake" make up. Dat is een beetje jammer, voor de rest mooie kleuren!

 1. 1