News

Zayn onthult nu zelf de meest bizarre reden waarom hij One Direction verliet

Zayn Malik brak enorm veel harten toen bekend werd dat hij niet langer onderdeel van One Direction wilde zijn en de groep achter zich liet. We hebben er vaak over geschreven, want wat was nu écht de reden dat Zayn niet verder wilde? Nu, een jaar later, doet hij zelf een boekje open. De reden waarom hij 1D heeft verlaten is te bizar voor woorden.

Waarschijnlijk had Zayn meerdere redenen om niet langer door te gaan met One Direction. Het zat hem dwars dat hij niet veel in te brengen had als het om de muziek zelf ging. Best vervelend voor iemand die van R&B houdt en vervolgens popmuziek moet maken. Zijn suggesties werden altijd genegeerd, maar het werd ook duidelijk dat zijn keuze om te vertrekken een tikkeltje impulsief was. Hij vertelde: “Ik stond op en ik dacht ‘ik moet naar huis’.” Maar hoe kwam dat ineens?

Aan Glamour vertelt Zayn wat er nu echt gebeurd is en eerlijk, de reden is best schokkend. Wat blijkt? Het is niet zijn ex Perrie die hem pushte, het waren niet zijn ouders, familie of vrienden en het waren niet de jongens van One Direction zelf. “Een aliën sprak tegen me in mijn droom.” We weten niet zo goed wat hij hiermee bedoelt en of Zayn serieus is, maar gezien hij er waarschijnlijk enorm klaar mee is om nog over One Direction te praten is het maar de vraag of hij dit ooit uit gaat leggen.

Wat vind jij van dit nieuws?

Bron

Must reads 👀