Beauty

Zo blijven je wenkbrauwen altijd on fleek

Wenkbrauwen die zelfs bij het zwemmen nog op hun plek blijven zitten? Ja, graag! De zoektocht naar het perfecte wenkbrauwproduct is nog lang niet ten einde. We hebben ook best wel wat wensen.. Een product dat een mooie kleur heeft, de haartjes op hun plek houdt én lekker stevig blijft zitten. Om jou te helpen test Girlscene een nieuw waterproof wenkbrauwproduct. 

Nieuwe wenkbrauwproducten testen wij altijd graag, helemaal als het een veelbelovend product is! Van Christian Faye kregen wij hun nieuwe Eyebrow Dip Pomade om te testen. 

De pomade is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, van taupe tot zwart. Op mijn hand ziet het product er zo uit (zie foto hieronder). De structuur is heel erg romig en glijdt makkelijk over mijn huid. Er zit onwijs veel pigment in het product. De swatches hieronder zijn slechts één streepje. Van links naar rechts zijn de tinten op mijn hand: Dark Brown, Charcoal, Irid Brown en Taupe. Dark Brown heeft een koele ondertoon, Irid Brown is een stuk warmer. Taupe is geschikt voor de lichte wenkbrauwen en Charcoal juist weer voor de donkere wenkies.

Tijdens het testen kom ik wel gelijk een nadeel van het product tegen: de verpakking! Als je de verpakking openvouwt zie je een gebruiksaanwijzing, wat super fijn is. Maar om bij het product zelf te komen, moet je wat meer moeite doen. Een logisch systeem is het naar mijn mening niet.

Als de verpakking eenmaal open is, vind je een potje met de pomade en een borsteltje om het aan te brengen. Omdat de kleuren onwijs gepigmenteerd zijn vind ik het lastig om er eentje te kiezen, maar ik ga uiteindelijk voor Dark Brown. Als ik dit niet te zwaar aanbreng is het een goede kleur voor mij.

Tijd om te testen! Het product brengt makkelijk aan en omdat mijn wenkbrauwen niet heel donker zijn breng ik niet teveel product aan. De voor- en nafoto’s zie je hieronder.

Zoals je ziet zijn mijn wenkbrauwen donkerder en meer gevuld. De pomade werkt fijn en je kunt er best precies mee werken. Een potlood is strakker, maar je kunt wel netjes werken. Daarnaast blijft het product goed zitten. Met een facewash krijg je het er goed af, maar voor de rest blijft het muurvast zitten. Ik heb het product een paar dagen getest en een flinke regenbui of een douche overleeft dit product prima!

Al met al vind ik het een fijn product. De enige nadelen zijn de verpakking en de prijs, voor dit product betaal je €20,18. Je doet wel een tijdje met een potje omdat je aan klein beetje per keer genoeg hebt. Daarnaast werkt het snel en makkelijk, zorgt het voor gedefinieerde wenkbrauwen én blijft het de hele dag goed zitten, wat in ons regenland een must is. Mijn eindoordeel is dan ook een dikke 8!

Wat vind jij van het resultaat?