Travel

13 zomerstruggles die iedereen herkent

Hoewel de zomer super lekker is, zijn er ook een paar ergernissen waar iedereen last van heeft. Van overmatig zweten tot het netjes bijhouden van de nagellak op je tenen: je bent er maar druk mee. Gelukkig ben je niet de enige die af en toe gek wordt, Girlscene zet 13 herkenbare ergernissen op een rijtje!

1. Je zweet de hele dag alsof je super actief bezig bent geweest, terwijl je eigenlijk alleen maar stil een boek zit te lezen. Heet!

2. Hoe vaak je ook draait in de zon, er is altijd een lichaamsdeel knalrood en een ander deel nog spierwit. Gelijkmatig bruin worden is topsport!

3. Je smeert je rot met bodylotion, maar je benen blijven droog.     

4. Je hebt de hele dag dorst en de waterkannen met citroen zijn niet aan te slepen.

5. Die zomersproeten op je neus, daar kunnen we wel mee leven. Maar dat je neus altijd knalrood wordt, hoe vaak je ook smeert, vinden we iets minder.

6. Buiten is het heerlijk, maar in de trein of bus zit je weg te smelten. De zon op die ramen, daar kan geen airco tegen op.

7. Je weet van gekkigheid niet hoe je ’s nachts moet slapen, met deken is het te warm en zonder deken kun je niet slapen.

8. Je doucheritueel duurt langer. Er moet extra verzorging in je droge lokken en je moet je benen ineens weer een paar keer per week scheren. Gelukkig is je ochtendritueel weer wat korter: dankzij de zon heeft je bruine gezicht amper make-up nodig en met een simpel zomerjurkje ben je klaar voor de dag!

9. Je zit onder de rode bultjes van het scheren. Waarom groeit dat haar op die bikinilijn zo hard?

10. Je breekt/verliest/vergeet je zonnebril ontelbaar veel keren. Knijpen tegen de felle zon is ook niet fijn dus koop je iedere keer maar weer een nieuwe.

11. Na een middag in de tuin ben je helemaal op de hoogte van het wel en wee van je buurvrouw die al de hele middag tegen haar vriendin zit te kakelen. Waar is je rust? De oplossing is gelukkig simpel: oordopjes in en geniet van lekkere zomerse muziek!

12. Je hooikoorts is on fire. Helemaal aan het begin van de zomer ga jij al niezend en met traanogen door het leven.

13. Je moet zorgen dat je teennagels ten allen tijden goed gelakt zijn en je kunt ze niet zoals ’s winters lekker af laten bladderen.

Welke van deze struggles herken jij?

Beeld: Giphy.com

Must reads 👀