Lifestyle

De nieuwste Snapchat functie is precies wat je nodig had

Nu Snapchat het leven van veel mensen figuurlijk heeft overgenomen en veel mensen om ons heen de hele dag door ‘snappen’ is het niet zo raar dat we op de Girlscene redactie blij worden van nieuwe functies. Alhoewel, niet als het onze privacy aantast, maar wél als het Snapchat nog fijner in gebruik maakt. Geloof ons, de nieuwste functie is da bomb.

Van emoji die met je meebewegen tot twee filters kunnen gebruiken: op Snapchat kan het allemaal. Alhoewel, allemaal… Gebruik jij vaak tekst op Snapchat? Wij wel (volg ons @girlscene_nl). Maar wat echt een absoluut pain in the ass is, is dat je zo weinig tekst kwijt kunt waardoor je bijna de neiging hebt om in SMS-taal je boodschap over te brengen. Gelukkig voor ons en alle tekstliefhebbers op Snapchat komt er nu verandering in: we kunnen meer tekst kwijt in onze snaps! Woehoe!

Hoe de kleine dingen in het leven je toch gelukkig kunnen maken… 😉 Maar serieus, waarom is het niet eerder opgevallen dat Snapchat je nu meer tekens geeft bij het plaatsen van een foto? Toegegeven, je kunt alsnog niet een heel betoog kwijt bij je snaps, maar laten we positief blijven aangezien alle beetjes helpen. Mocht je wel behoefte hebben aan nóg meer tekst, dan is er altijd nog deze hackHappy snapping! 

Wat vind jij van de nieuwe Snapchat functie? Had jij ‘m al ontdekt?

Bron