Beauty

Dit is wat jouw lipstick vorm zegt over je persoonlijkheid

Op de Girlscene redactie hebben we lipsticks in onze make-up tas, onze handtas, in de badkamer, in de slaapkamer… Je snapt het wel: we krijgen er geen genoeg van en gebruiken onze lipsticks met veel liefde. Zoals je weet krijgt de stick dan op een gegeven moment een bepaalde vorm. Wist je al dat die lipstick punt iets over je persoonlijkheid zegt? We vertellen je er meer over.

Als het aan Cosmopolitan ligt zegt de vorm van jouw lipstick dus iets over je persoonlijkheid. En met de vorm van je lipstick bedoelen we echt het puntje van de stick zelf. Die van jou is misschien plat of juist erg rond. Maar wat betekent die lipstick vorm dan? Dat vertellen we je hieronder.

1. Rond en puntig
Als je lipstick eruitziet als op het plaatje hierboven heb je vaak ‘last’ van het feit dat mensen gek op je zijn of jou juist totaal niet mogen. Je hebt een mening en die laat je graag horen, maar dat betekent niet dat je je daarmee geliefd maakt. Je bent zelf een goede vriendin, dus daar hoef je je niet druk om te maken.


2. Platte bovenkant
Het schijnt dat meiden die hun lipstick helemaal plat maken intelligent en bijdehand zijn. Aan de andere kant kunnen vriendinnen altijd op je bouwen en sta je met beide benen op de grond. Door je gevatte opmerkingen kom je overal mee weg.


3. Rond
Je gaat niet alleen zorgvuldig met je lipsticks om, maar ook met mensen in je leven. Eigenschappen zoals zorgzaamheid en creativiteit passen helemaal bij jou. Het liefst ben je met je familie en vrienden of ben je juist creatief bezig. Grote kans dat jij later ook iets in deze sector gaat doen.


4. Schuine punt
Jij kunt jezelf omschrijven als iemand die niet graag de regels overtreedt. Je bent netjes en zorgvuldig. Met andere woorden: je hebt het eigenlijk altijd wel op een rijtje. Niet voor niets ziet jouw lipstick er daarom bijna uit zoals het moment waarop je het kocht. Tot slot ben je zowel op je werk als in je sociale leven een fijn persoon om mee om te gaan.


5. Scherpe punt

Als jij een scherpe punt van je lipstick weet te maken zegt dat nogal wat over je persoonlijkheid. Je bent slim, een flirt, nogal extravert en ook een tikkeltje individualistisch. Verveling komt niet in jouw woordenboek voor, want hoewel je geniet van series kijken onderneem je het liefst verschillende activiteiten om lekker bezig te blijven.


6. Krom
Zo’n kromming in de punt van je lipstick betekent dat je heel veel liefde in je hebt zitten en dat je die liefde graag deelt. Of dat nu in de vorm van een vriend(in) is of juist de BFF’s om je heen: de positiviteit en loyaliteit straalt van jou af. Let op dat je niet te veel druk op jezelf legt, want dat is heus niet nodig. Je bent goed zoals je bent!


7. Diagonaal
Je hebt een scherp randje en dat zorgt ervoor dat je graag de leiding neemt. Dan weet je tenminste dat iets goed gedaan wordt. Mensen om je heen accepteren dat, omdat je zoveel charisma en ambitie hebt. Eén ding is zeker: je weet hoe je iets kunt bereiken en richt je volledig op de toekomst.

Wat zegt jouw lipstick vorm over je persoonlijkheid?

Bron
Bron/beeld: Cosmopolitan/Katja Cho

Must reads 👀