News

Je gelooft nooit welke Kardashian verloofd is!

Wij horen de Hollywood wedding bells! Niets is zo leuk als twee mensen die zo verliefd op elkaar zijn dat ze niets liever willen dan de rest van hun leven samen doorbrengen. Dat gun je toch iedereen? Gelukkig is er nu goed nieuws, want niemand minder dan iemand van de Kardashian-Jenner familie heeft namelijk plannen om in het huwelijksbootje te stappen. Lees hier alle details!

Nee, het is niet Kourtney waarvan we niet zeker weten of ze nu plannen heeft om weer een relatie te beginnen met Scott, het is NIET Khloé die haar huwelijk met Lamar nog een tweede kans geeft en nee, het is absoluut niet de 18-jarige Kylie Jenner (officieel Jenner, dus niet eens Kardashian zoals in de kop van dit artikel staat)… Dan blijft er niet veel over, hè? Rob Kardashian is namelijk op één knie gegaan!

Het is nog maar sinds kort dat de wereld te horen kregen dat Rob tot over z’n oren verliefd is op Blac Chyna en natuurlijk is dat super leuk voor hem, maar de kwestie ligt waarschijnlijk wel gevoelig bij de Kardashians en Jenners. Waarom? Kylie heeft een relatie met Tyga en Blac Chyna heeft met hem een relatie gehad in het verleden. En niet zomaar een relatie, ze hebben zelfs een zoontje gekregen samen. Daarom vindt niet iedereen het even leuk dat Kylie’s halfbroer Rob nu een relatie heeft met de ex van haar vriend. Tyga zelf vindt de verloving helemaal prima. Op Twitter laat hij weten dat iedereen verdient om gelukkig te zijn en zo lang het niet zijn eigen geluk in de weg staat, vindt hij het allemaal goed.

Rob en Blac Chyna zijn dus helemaal in de wolken nu en hoewel we op social media geen berichten hebben gezien van zijn zussen over dit nieuws, weten we bijna zeker dat ze het koppel gefeliciteerd hebben. Mogen we trouwens ook even een momentje voor de ring? Rob heeft goed z’n best gedaan!

Gefeliciteerd met jullie verloving!

Wat vind jij van dit nieuws en de ring?

Must reads 👀