Beauty

Deze budget lippenstift moet je op je wishlist zetten

Als we op de Girlscene redactie van één make-up product geen genoeg krijgen, dan is het van lippenstift. En highlighter. Maar in dit artikel gaan we het vooral over lippenstift hebben. Want hoewel MAC onze all time favourite lippenstift verkoopt zijn er ook veel goede budget opties. Sterker nog, de volgende kleuren wil je waarschijnlijk wel op je wishlist zetten!

Op de Girlscene redactie worden we altijd erg blij van nieuwe make-up. Vooral als het lipproducten zijn! Onlangs vielen er weer een hoop lipsticks op de deurmat en die testten we graag even voor je uit. Dit zijn onze favorieten die je vast weleens wil proberen.



Catrice Ultimate Colour 440 Hugs And Hibis-Kisses €3,99



Catrice Ultimate Stay 160 Don’t Worry Be Berry €4,99



Catrice Supreme Fusion 040 Tie The Apri-knot



Essence Glossy Stick 04 Poshi Pink



Essence Velvett Matt 23



Essence Velvet Stick 05 Plum Perfect

Finish: Als je de nieuwe make-up collecties bekijkt merk je meteen dat merken inspelen op de laatste trends. De ene lippenstift is meer velvet tot mat terwijl andere kleuren juist glossy zijn.

Kleuren: Ook de trendkleuren zijn flink aanwezig, want bij veel kleuren zie je de roodtinten terug. Niet iedere kleur is even universeel, maar over het algemeen vind je nu kleuren die bij veel huidskleuren mooi staan.

Dekking: Het valt op dat deze lipsticks goed gepigmenteerd zijn! Ze dekken stuk voor stuk goed en egaal.

Aanbrengen: Bij de felle kleuren moet je oppassen dat je niet buiten de lijntjes gaat, want een foutje is zo gemaakt. De potloden daarentegen brengen super makkelijk aan.

Houdbaarheid: Omdat het geen matte lipsticks zijn blijven de kleuren niet mega lang zitten, vooral als je eet en drinkt. Houd ongeveer 2 tot 4 uur in gedachte, afhankelijk van de finish van de lippenstift.


MUA Velvet Matte Lip Lacquer in Tranquility, Zest en Vivacity


MUA Velvet Matte Lip Lacquer in Tranquility


MUA Velvet Matte Lip Lacquer in Zest


MUA Velvet Matte Lip Lacquer in Vivacity

Lees het oordeel over de MUA Velvet Matte Lip Lacquers in dit artikel! Hint: Renée geeft het een 7, Lisa een 6.

Welke lipsticks vind jij het mooiste?

Must reads 👀