News

Zo sexy heb je Taylor Swift nog nooit gezien

Fiet fieuw! Taylor Swift ziet er normaal heel netjes uit en soms zelfs een tikkeltje conservatief, maar nu ze op vakantie is gaan alle remmen los. TayTay is namelijk op een warme bestemming en dan draag je natuurlijk badkleding als je naar het strand of zwembad gaan. En weet je… Taylor ziet er echt super sexy uit – op een goede manier! Kijk maar mee naar de beelden.

Taylor is samen met liefje Calvin Harris (echte naam: Adam Wiles) aan het genieten van een welverdiende vakantie. Ze werken allebei veel en hard, dus een vakantie is zo nu en dan welkom. Maar wat we stiekem niet hadden verwacht is dat zowel Taylor als Calvin kiekjes zouden delen van hun romantische getaway. Vooral niet omdat de kiekjes iets anders zijn dan Tay of Calvin normaal posten. Vinden wij trouwens helemaal niet erg, want Taylor is een heuse femme fatale en ze ziet er heel sexy uit! En laat dat net een kant zijn die waarschijnlijk vooral Calvin ziet, maar niet de rest van de wereld.

Als Taylor Swift je vriendin is ben je ongetwijfeld trots op haar. Op wat ze heeft bereikt, maar ook om hoe ze eruitziet. Geen wonder dat je op het Instagram account van Calvin Harris daarom Tay ziet alsof ze een of ander Victoria’s Secret model is. Knap!

Maar naast de sexy bikinifoto’s plaatst Taylor ook nog een schattige foto van haar en haar liefje:

Wat vind jij van de sexy foto’s van Taylor Swift?

Must reads 👀