Beauty

Jij raadt nooit welk mannenproduct vrouwen nu massaal gebruiken!

Blijft je make-up niet goed zitten? Lijken je poriën heel groot? Lijkt je foundation er heel slecht op te zitten? Dit zouden wel eens de gevolgen kunnen zijn van een slechte basis. Er zijn speciale primers op de markt die als basis dienen voor make-up, maar veel meiden kennen het product niet. Nu hoef je ook geen primer meer te gebruiken na het lezen van dit artikel, want er is een mannenproduct die je voor hetzelfde doel kan gebruiken!

We willen natuurlijk het liefst dat onze make-up de hele dag perfect zit, maar dit is niet altijd mogelijk. Het kan zo zijn dat je foundation er onnatuurlijk uitziet en dat willen we uiteraard niet. De oplossing der oplossingen: een mannenproduct!

Het is vast niet het eerste waar je aan denkt, maar dit product van Nivea schijnt de nieuwe rage te zijn bij vrouwen. Het is perfect geschikt als make-up basis. Het mannenproduct dat je echt moet kopen is de Nivea Men Sensitive Post Shave Face Balm, ook wel een aftershave balsem voor mannen. Het is een hele mond vol, maar één pluspunt: het is totaal niet duur. 

Veel beautybloggers zijn overtuigd nadat zij deze balsem als make-upbasis hebben gebruikt. Zelfs de professionele make-up artists bevelen het product aan. Door een bepaald stofje in de balsem blijft de foundation perfect zitten. En dat willen we!

Zou dit dé nieuwe beautytrend zijn van 2016? Wij gaan het zeker proberen!


Nivea Men Aftershave Balsem

Wat vind jij van deze nieuwe beautytrend? Ga jij het uitproberen?

Bron

Must reads 👀