News

Khloé Kardashian maakt gênante Photoshop fail

Khloé Kardashian is van ‘de mollige Kardashian’ veranderd in een echte fitgirl. De realityster heeft haar levensstijl volledig omgegooid en is een grote inspiratiebron voor iedereen die ook gezond wil leven. Khloé is trots op haar afgetrainde lichaam en dat mag iedereen weten. De ster deelt regelmatig kiekjes van haar fitte lijf op Instagram. Maar het lijkt erop dat Khloé een beetje smokkelt, want ze is betrapt op een Photoshop fail… Is Khloé toch niet zo fit als we allemaal denken? 

Khloé Kardashian ligt onder vuur. De realityster is betrapt op een Photoshop fail op Twitter. Ze deelde een spiegelselfie waarop haar afgetrainde lichaam goed te zien is. Maar oplettende kijkers ontdekten ook nog iets anders. Als je goed kijkt naar de rand van de deur dan zie je dat er iets niet klopt. De lijn hoort recht te lopen, maar is een beetje verbogen. Dat kan maar één ding betekenen: daar is Photoshop gebruikt!

De fitgirl kreeg meteen boze reacties van fans, waarna Khloé de foto snel verwijderde. Daarna plaatste ze de originele foto met een boos bijschrift:  “If only hatin burned calories how dope yall would be. Too bad it doesn’t. Here’s the OG shot. The petty movement ain’t cute. Oh and I almost forgot…. Namaste.” Het is een opvallende misser, want de Kardashians worden vrijwel nooit betrapt op een Photoshop fail. De bekende familie heeft namelijk een professioneel team dat hun foto’s bewerkt.

Het gekste van het hele verhaal is dat er weinig aan de originele foto is veranderd. Khloé ziet er geweldig uit, ze heeft Photoshop helemaal niet nodig. We hopen dat ze door deze Photoshop fail heeft geleerd dat ze haar foto’s helemaal niet hoeft te bewerken! 

Wat vind jij van Khloé’s Photoshop fail? 

Must reads 👀