News

HUH? Deze YouTuber is gestopt!

What the… zien we nu?! Heb je miljoenen subscribers op YouTube, verdien je je geld met filmpjes maken en lijk je het allemaal voor elkaar te hebben, verwijder je je video’s. Jep, dat is wat we zien op het kanaal van een populaire YouTuber. Alle video’s zijn weg, verdwenen, offline. Hoe kan dat? Wij zijn sprakeloos. Wie doet dit? 🙁

De veelbesproken YouTuber Sam Pepper heeft z’n hele kanaal leeggetrokken. Al zijn video’s zijn spoorloos verdwenen. Misschien offline gehaald, misschien helemaal verwijderd. HUH?! Hij heeft bijna 2,3 miljoen abonnees op zijn kanaal en verdient geld met het maken van video’s, dus waarom heeft hij zijn video’s nu weggehaald? We begrijpen er niets van. Ja, hij komt regelmatig in opspraak, maar om dan al je video’s van het internet te halen is wel een heel grote stap.
 

View post on Twitter

Op Twitter plaatst Sam een tweet waarin hij ‘I give up’ zegt. Dat moet de ‘verklaring’ voorstellen waarom niet alleen al zijn video’s van YouTube zijn verdwenen, maar ook al zijn tweets. Wat geef je op Sam? Heb je geen zin meer in haatreacties op pranks die niet bij iedereen in goede aarde vallen? Is dit een publiciteitsstunt? Komen alle video’s later weer terug op z’n kanaal en gaat hij dan weer vrolijk verder? Wij hebben geen idee, maar deze move vinden we wel gek. We snappen er niets van!

Waarom is Sam Pepper gestopt volgens jou?

Must reads 👀