Winnen

Win: 2 vliegtickets naar Barcelona met Education First!

[AFGELOPEN]Struinen over de Ramblas, bijkomen in Park Guëll, op de foto voor La Sagrada Família en ’s avonds natuurlijk tapas eten met je beste vriend(in). Klinkt een tripje naar het bruisende Barcelona jou als muziek in de oren? Dan kunnen we jou heel blij maken, want wij mogen via Education First (EF Taalreizen) twee vliegtickets naar deze prachtige stad weggeven. Doe snel mee met de winactie en wie weet breng jij straks een bezoekje aan Museu Picasso en Camp Nou.  

Barcelona is een populaire bestemming onder Nederlanders. Logisch, want in een vliegreis van slechts twee uur ben je in een totaal andere wereld waar het zonnetje schijnt en de mensen heel aardig zijn. Om nog maar te zwijgen over het lekkere eten en de prachtige bezienswaardigheden! En Zara is er een stuk goedkoper ;-). 

Wist je dat Barcelona de perfecte stad is om Spaans te leren? Super leuk voor in je tussenjaar of een goede besteding van je zomervakantie. Bij EF Taalreizen is een reis makkelijk geregeld (je hoeft je over het verblijf en goed onderwijs geen zorgen te maken) en bovendien zit je met leeftijdsgenoten, dus je maakt binnen no time vrienden met wie je Barcelona kunt ontdekken!

Liever een andere taal leren of op een andere plek verblijven? EF biedt reizen aan voor alle niveaus, interesses en leeftijden. Bekijk hier de bestemmingen en mogelijkheden van de Education First taalreizen.

De 16-jarige Noa volgde afgelopen zomer een Spaanse taalcursus met EF in Barcelona: ‘Mensen ontmoeten van over de hele wereld, lekker relaxen op het dakterras van de EF-school, vanaf het strand de zon zien opkomen, leuke tapastentjes ontdekken, de Sagrada Família, Park Güell en alle andere prachtige plekken bezoeken, naar een voetbal wedstrijd van FC Barcelona… en ook nog Spaans leren. Wat wil je nog meer?’

Wil jij samen met een vriend(in) naar Barcelona vliegen? Geef je op via deze link en wie weet ga jij binnenkort op citytrip! 

Must reads 👀