News

Hoe je succesvol faket dat je een vriendje hebt

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht hebben sommige vrijgezellen het zwaar. Vooral als al hun vriendinnen bezet zijn en zij ‘alleen’ de dag door moeten komen. Op zich niet erg, maar één vrouw vond het wel leuk om een experiment op te zetten. Zij faket een vriend door Instagram te gebruiken. Met succes! Lees hier hoe ze dat gedaan heeft.

Hannah deed een week lang haar best om iedereen via Instagram te laten geloven dat zij een vriendje had. Natuurlijk is dit als een grappig experiment bedoeld en niet heel serieus. Maar toch werpt het vruchten af, want iedereen om haar heen was zo nieuwsgierig naar haar mystery man die dus eigenlijk helemaal niet bestaat! Maar hoe krijg je het voor elkaar dat iedereen je gelooft? Zo dus…

Stap 1: Brunchen

Wat doen koppels? Die eten samen. In dit geval begint Hannah met haar mysterieuze plan door te doen alsof ze gaat brunchen met haar nieuwe lover. Een subtiel begin om haar volgers en vrienden te teasen.

Stap 2: Bloemen ontvangen

Ahhh, een klassieker. In ieder geval, als je een romantische man aan de haak slaat. Natuurlijk heeft Hannah’s mystery man bloemen naar haar werk gestuurd. Niemand weet dat iemand anders op Hannah’s werk deze bloemen ontving. 😉

Stap 3: Bier drinken

De derde stap op Hannah’s stappenplan is om een biertje te drinken. Mannen houden van bier, waardoor mensen om haar heen automatisch denken dat ze met een man is. Dat is ze ook, maar wie heeft door dat het gewoon een vriend is in plaats van relatiemateriaal? Het werkt, want mensen worden al nieuwsgierig:


Stap 4: Samen reizen in de metro

Op dit punt werd het lastig voor Hannah. Mensen kregen door dat er iemand in haar leven was, maar dat was dus in werkelijkheid niet zo. Opbiechten of blijven liegen en doorgaan? Hannah besloot om de week af te maken.

Stap 5: Koffie drinken

Ennnnn Hannah gaat door. Ze plaatst al haar vijfde foto met haar mystery man. Volgens haar collega krijg je veel likes als je koffie drinkt met je vriend, dus dat deed Hannah. Ze kan er in ieder geval niet meer omheen: iedereen wil weten wie ‘boy’ is! Helaas krijgt ze niet zoveel likes als verwacht, waardoor ze door wil gaan.


 

Stap 6: Date night

Koppels dineren samen op zondagavond, dus ook Hannah met haar neppe vriend. In werkelijkheid heeft een vriend gewoon deze foto van haar gemaakt tijdens het eten. En mensen geloven het.


Oké, de week is voorbij. De stand is nu dat iedereen denkt dat Hannah een vriend heeft, maar op een gegeven moment moet ze wel uitleggen hoe het zit. Conclusie van het verhaal? Je voelt je misschien nog eenzamer als je opbiecht dat alles een leugen is. Het was een leuk experiment, maar ermee doorgaan was voor Hannah geen optie. De hele boel bij elkaar faken is dan niet leuk meer…

Nu weet je in ieder geval hoe makkelijk het is om te faken dat je een vriendje hebt. Sterker nog, misschien zijn er meer mensen die dit doen? Wie weet!

Wat vind jij van dit experiment?

Bron

Must reads 👀