Fashion

Dit zijn de beste high-end producten

Waarom is make-up altijd zo duur *zucht*? Gelukkig zijn er tegenwoordig hele goede budget merken zoals Catrice en Essence die prachtige producten hebben. Maar soms wil je jezelf gewoon even verwennen met écht iets moois. Misschien omdat je jarig bent of dat moeilijke tentamen gehaald hebt. De Bijenkorf, ICI PARIS XL en de Douglas staan vol met prachtige producten, maar duur staat niet direct voor goed. Maar welke producten zijn het geld nu eigenlijk waard en welke niet…?

Make-up shoppen kan best overweldigend zijn. Er staan zoveel mooie producten dat het haast niet meer te overzien is. Jij staat midden in de Douglas en hebt besloten dat je wel een mooie lippenstift verdient omdat je de proefwerkweek super goed gemaakt hebt. Je krijgt het een beetje warm, want er staan ongelofelijk veel verschillende lippenstiften en je wilt niet dat je straks een miskoop doet… Girlscene comes to rescue! Wij zetten de producten onder elkaar die zeker de moeite waard zijn om even te bekijken en welke je beter links kan laten liggen. Houd in gedachten dat make-up niet altijd voor iedereen hetzelfde werkt. Die droge foundation werkt misschien voor jou niet, maar wel voor jouw vriendin die een vette huid heeft. Beautyproducten zijn dus niet ‘goed’ of ‘fout’, maar sommige producten werken nu eenmaal fijner dan anderen.

Een aantal zomers geleden was daar opeens een nieuwe foundation van Chanel: Vitalumière Aqua. Heel beautyland was lovend over deze foundation. Ook de redactie vindt deze foundation nog steeds erg fijn. Je kunt de foundation het hele jaar door dragen, maar door de waterige en lichte dekking is hij perfect voor de zomer. De foundation is perfect als je een natural look wil. 

Wil je nog een stapje verder en je natural look wat meer bronzy maken? Dan is de Soleil Tan de Chanel een echte aanrader! Dit is een cream bronzer die op het eerste oog best prijzig lijkt, maar je krijgt een heleboel product. De bronzer is makkelijk te blenden waardoor je de natuurlijke look behoudt. Ben je heel bleek? Dan kan deze bronzer te oranje voor je zijn.

Iets waar je beter niet je geld aan kunt uitgeven zijn de nagellakjes van Chanel. Ze hebben prachtige kleuren, maar de prijs is het zeker niet waard. De nagellak chipt ontzettend snel en daarom ben je beter af met een lakje van bijvoorbeeld Catrice.

Op de redactie zijn we groot fan van de verzorgingsproducten van Clarins zoals de Démaquillant Express Yeux Sensibles. Dit is een oogmake-up remover. Deze remover werkt ontzettend snel en irriteert je ogen niet.

Daarnaast raden we ook zeker de Eclat Minute aan van Clarins. Dit is een natuurlijke lipgloss die de lippen een beetje glans en kleur geeft en ze ondertussen wat voller laat lijken. Een andere grote favoriet is de Huile Comfort. Dit is een verzorgende lipolie die werkt als een lipgloss. Het zou eigenlijk een limited edition product zijn, maar wegens het grote succes zit het nu vast in de collectie. Yay! Renée is juist weer fan van de Clinique Pop lippenstift.

Iets minder warm worden wij van de foundations van Clarins. Er is er niet echt eentje die er écht uitspringt. Kies daarom voor een foundation een ander merk, of houd het bij een low budget merk. Merken zoals Bourjouis hebben namelijk ook super goede foundations, waar zelfs visagisten bij zweren!

Kun jij niet zo goed kiezen of vind je het een beetje eng? Bij MAC zit je zeker goed, alles is namelijk een aanrader! De foundation, lipstick, oogschaduw en blush zijn allemaal fantastisch. Ga naar een winkel of een MAC counter en vraag advies. Zo kunnen zij de producten perfect voor jou samenstellen.

Ook zijn wij groot fan van de Urban Decay Naked palettes zoals jullie misschien al wisten ;-). Het palette is zeker het geld waard! Het lijkt misschien even een grote uitgave, maar je krijgt ook meerdere oogschaduw kleuren ervoor terug. Daarnaast zijn ook de eyeliners groot favoriet op de redactie. Deze kun je gebruiken voor een perfecte smokey eye. Van de mascara’s worden wij wat minder blij, dan kiezen wij liever voor een mascara van Benefit zoals de Roller Lash of They’re Real. Ook de blushes zijn favoriet. Hola is goed als bronzer of om mee te shapen, Coralista is een perfecte everyday blush. De foundations van Benefit zijn niet echt bijzonder. Neem dan liever een andere foundation.

 

Aan welk product zou jij je geld uitgeven?

Must reads 👀