Celebs

Een kijkje in de jaloersmakende kledingkast van Ashley Benson

Als je naar Ashley Benson kijkt dan zie je meteen dat ze erg modebewust is. De actrice draagt outfits die we meteen willen kopiëren, want in tegenstelling tot andere celebrities (we kijken naar jou, Lady Gaga) spot je haar in draagbare outfits. Een fashionable garderobe vraagt natuurlijk om een spectaculaire kledingkast en dat heeft Ashley gelukkig ook! Ben je benieuwd waar Ashley elke ochtend een outfit uitkiest? Girlscene heeft de beelden van Ashleys kledingkast!

We kennen Ashley natuurlijk allemaal van Pretty Little Liars. Ashley heeft naar eigen zeggen een totaal andere kledingstijl dan haar personage Hanna. Toch heeft ze wel degelijk wat stylingtips van Hanna geleerd. “Hanna is meer girly dan ik ben. Ik zou eerst nooit een jurk, blazer of kledingstuk met bloemetjespatroon aantrekken maar door haar ben ik het wel leuk gaan vinden”, vertelt de actrice tegen The Coveteur.

Je kunt Ashley uittekenen in een leren jas, wit T-shirt, jeans en stoere boots. Haar kledingadvies is dan ook dat het lekker moet zitten. “Kies een outfit waar je je de komende uren lekker in voelt. Je wil tijdens een feestje niet rondlopen met pijnlijke voeten en door strakke kleding verlang je alleen maar naar je pyjama”. Ashley is één van onze stijliconen, maar de blondine heeft zelf ook grote fashionvoorbeelden. “De Olsen twins zijn mijn stijliconen. Ze hebben drie kledinglijnen en ik vind ze alle drie even goed”.

De actrice is dus veel bezig met mode en daarom bergt ze haar kledingstukken en schoenen goed op. Vooral op haar designerstukken is ze erg zuinig! Ashley geeft ons een kijkje in haar kledingkast en garderobe. Probeer niet jaloers te worden… 😉

Heb jij niet zo’n grote kledingkast? Hier vind je tips om alles uit jouw kleine kledingkast te halen.

Wat vind jij van Ashleys kledingkast?

Bron

Must reads 👀