News

Deze twee bekende YouTubers zijn uit elkaar

NEEEEEEEE! Wat hoort de Girlscene redactie nu? We kunnen het bijna niet geloven… Daily Mail schreef dat twee grote én mega bekende YouTubers niet langer een relatie hebben. Twee YouTubers die samen een huis delen en samen een bedrijf hebben opgericht. Hoe kunnen we dit nieuws gemist hebben? Het internet is in shock en wij ook. Lees snel verder voor meer details.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Marcus Butler en Niomi Smart hebben hun relatie beëindigd. Woorden schieten ons tekort… Wie had gedacht dat van alle YouTube koppels zij degenen zouden zijn die voor het einde van het jaar nog een punt achter hun relatie zetten? Zij leken altijd #relationshipgoals, maar blijkbaar verliep het niet meer vlekkeloos tussen de twee.

Misschien hadden we het aan zien komen. Fans speculeerden al dat de twee de afgelopen tijd niet in elkaars video’s te zien zijn. Maar zoals je misschien weet is het heel moeilijk om met een break-up te dealen, vooral als je relatie zo openbaar is. Toch vond Marcus het tijd om er een video over te maken. Kijk maar mee:

Watch on YouTube

Wat vind jij ervan dat Marcus en Niomi niet meer samen zijn? Zag je het aankomen?

Must reads 👀