Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kylie Jenner en Miranda Kerr tot Gigi Hadid en Hilary Duff. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?


Kylie Jenner houdt ervan om te variëren met haar kapsel, dit keer heeft ze haar lange extensions erbij gepakt. De realityster is aanwezig op een event van Nip + Fab waar ze keurig poseert met een nieuw product. Kylizzle schittert in een zwart met witte jurk van David Koma. Aan haar voeten heeft ze gladiator heels van Nicholas Kirkwood.


Awww! Dit is het schattigste plaatje dat je vandaag gaat zien. Miranda Kerr is gespot met zoontje Flynn op het vliegveld van Sydney. Wat is hij groot geworden! De temperatuur is in Australië een stuk aangenamer dan bij ons, vandaar de bloemetjesjurk van Zimmermann. Het topmodel maakt de look af met een zonnebril van Ray-Ban, een zilveren armband, een schoudertas die goed past bij haar gelakte teennagels en sandalen van Alexander Wang.


Dit is één van de meest klassieke looks van Kendall Jenner, dat komt vooral door haar strakke ballerinaknot. Het topmodel gaat voor een all black outfit met een jurk van Rachel Pally en een lange jas van TY-LR. Haar sneakers van Céline zijn daarentegen spierwit. Bij zo’n klassieke outfit hoort natuurlijk ook klassieke accessoires, de pilotenzonnebril is van Saint Laurent en haar tas is van Hermes. Staat je goed, Kendall!


Wij zijn niet de enigen die kerstinkopen doen, ook Hilary Duff is aan het shoppen. Zo te zien is ze goed geslaagd! De actrice/zangeres gaat voor een simpele, maar perfecte shopoutfit. Ze combineert een leren jas van Saint Laurent met een witte Tee en donkere jeans van Iro. De zonnebril en leren schoudertas zijn beide van Céline. De boots met studs koop je bij Marc Jacobs. Hilary geeft het geheel meer kleur met een oranje sjaal, we like.


Gigi Hadid ziet er een beetje vermoeid uit -wat ook helemaal niet gek is met een volgeboekte agenda- maar toch heeft ze een stijlvolle outfit bij elkaar weten te rapen. Het topmodel kleedt zich dik aan met maar liefst drie lagen: een top van Charlotte Simone, trui van Nili Lotan en jas van Theperfext. Haar broek van Line & Dot lijkt ons niet erg comfortabel, maar het staat haar wel goed. Gigi maakt de look af met een pet en Adidas Superstars.

Selena Gomez deelt een backstage kiekje met ons op haar Instagram. Zo te zien is de zangeres ook achter de schermen super vrolijk ;-). Geen ingewikkelde outfit voor Selena, ze moet zich goed kunnen bewegen en daarom heeft ze gekozen voor een zwarte legging met een grijze sweater uit haar eigen Adidas NEO collectie. De brunette laat zien dat je er nog steeds fashionable uit kunt zien met comfortabele kleding.

Hailey Baldwin kiest in tegenstelling tot Selena voor strakke kleding. Het topmodel is op een feestje en dat is natuurlijk reden om even te poseren voor de foto. Hailey draagt een gewaagde outfit met een crop top en een ultra kort rokje van veren. Om er toch niet helemaal bloot bij te lopen heeft ze er een blazer bij aangetrokken. Het staartje, de oorringen en het zwarte bandje om haar nek zorgen voor een 90’s gevoel. Deze look moet je kunnen hebben en gelukkig kan Hailey het aan!

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀