News

Maak kennis met de eerste strapless beha die écht goed blijft zitten

Heb jij een mooi strapless jurkje of jumpsuit in je kast hangen voor een feestje binnenkort? Let dan goed op, want jij hoeft je binnenkort geen zorgen meer te maken over die irritante strapless beha’s die nooit goed op zijn plek blijven zitten… Kellie K Apparel heeft namelijk twee bijzondere beha’s op de markt gebracht die wél perfect blijven zitten. Awesome

We kennen allemaal de struggles van strapless beha’s… Ze zitten of te strak of ze zakken voortdurend af, grrrr. De vrouw van Dr. Anthony Roy had hetzellfde probleem en wilde daarom geen strapless top dragen. Haar man ging over het probleem nadenken en bedacht een geniale oplossing. Hij lijmde ‘GeckTeck’ op een strapless beha en dat werd zijn prototype. De GeckTech zorgt ervoor dat de beha precies op zijn plek blijft zitten. Dr. Anthony Roy wist zeker dat het een goed idee was nadat zijn vrouw keer op keer naar het prototype greep toen ze een strapless top aanwilde. 

Watch on YouTube

Dankzij Kickstarter is de beha gerealiseerd en het merk Kellie K Apparel ontstaan. Kickstarter is een website waarop projecten door derden gefinancierd kan worden. Dus als jij ooit een heel goed idee hebt, kun je het daarop posten. Als bezoekers het ook een goed idee vinden kunnen ze jou helpen met het financieren. 

De beha’s zijn licht van gewicht, glad en geeft je stevige ondersteuning. Er zijn twee soorten beha’s: eentje met beugel en eentje zonder. 

 

Zou jij deze beha ook willen uitproberen? Je kunt hem bestellen op de website van Kellie K Apparel

Wat vind jij van strapless beha’s? Zou jij deze beha willen uitproberen? 

Must reads 👀