Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Alessandra Ambrosio en Emma Watson tot Selena Gomez en Gigi Hadid. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?


Wauw, dit is nog eens een mooie look! Daar nemen wij graag een voorbeeld aan voor de feestdagen. Het topmodel is aanwezig bij de opening van een boetiek en heeft voor deze gelegenheid een prachtig wit pak van Alexandre Vauthier uit de kast getrokken. De clutch met glitters van Edie Parker en de suède pumps maken het geheel nog chiquer. De rode lipstick staat er ook geweldig bij! 


Oeh la la! Emma Watson haalde deze week het nieuws omdat ze de schaar in haar lokken heeft gezet. De actrice rockt nu een boblijn. Is er iets wat Emma niet staat? De brunette is gespot in Londen met een camelkleurige jas en een klassieke jurk van Gabriela Hearst. De mini glitter tas is van Stella McCartney. 


Spannende tijden voor Selena Gomez, ze heeft namelijk een nieuwe man in haar leven! En dat is niemand minder dan Niall Horan. De zangeres ziet er in ieder geval stralend uit op de rode loper van het Jingle Ball. Ze heeft haar look simpel, maar elegant gehouden met een jurk van David Koma en simpele zwarte pumps. Veel meer heeft ze ook niet nodig, Selena ziet er altijd geweldig uit! 


Gigi Hadid komt de laatste tijd vrijwel elke keer voor in Wie Rockt De Look? en dat kan ook niet anders als je met zulke outfits gespot wordt! Het topmodel is van top tot teen gehuld in camel/huidkleurige items. De zijden jurk is van Self Portrait en de pumps scoor je bij Kurt Geiger. Het mooiste kledingstuk vinden wij toch echt de jas en we sprongen dan ook een gat in de lucht toen we erachter kwamen dat je die kunt shoppen bij Topshop! 


Het is niet altijd leuk om Kendall Jenner te zijn, hier wordt ze belaagd door de paparazzi in Los Angeles. Ze heeft wel weer een leuke outfit aan! Het opvallendste van de outfit is natuurlijk de jas, die is van Elizabeth and James. Verder draagt ze een crop top en jeans. Ze draagt een tas van Givenchy bij zich en heeft laarzen van Sandro aan haar voeten. 


Miranda Kerr is op de kiek gezet op het vliegveld van Hong Kong. Uiteraard reist ze in een stijlvolle outfit. Ze combineert een jas van Fay met een wollen jurkje en suède laarzen. Qua accessoires gaat ze voor een zonnebril en sieraden van Swarovski – het merk waar ze het gezicht van is. De roze tas van Louis Vuitton willen wij ook hebben! 


We spotten de celebs deze maand vaker op rode loper evenementen dan op straat, dat komt doordat er ook veel feestelijke gelegenheden worden georganiseerd. Lea Michele kreeg een uitnodiging voor een ontbijt voor Women in Hollywood, georganiseerd door The Hollywood Reporter. Hiervoor draagt ze een simpele, maar prachtige jurk van Michael Kors. De pumps zijn van Christian Louboutin. Uiteraard kan een simpele outfit niet zonder mooie sieraden, Lea koos voor oorbellen en ringen van Phillips House.


Niemand die zo elegant over straat loopt als Candice Swanepoel. Ze komt van een viewing party van de Victoria’s Secret show, geen wonder dat ze zo vrolijk is! Het topmodel draagt een witte jurk met cut out parts van Nookie met heels van Gianvito Rossi en een lange jas van Wes Gordon. 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀