Lifestyle

De eerste Instagram foto’s van celebrities

Als de Girlscene redactie nog maar één social media kanaal mocht gebruiken, dan zou dat in ieder geval Instagram zijn. We LOVE Instagram! Iedere dag plaatsen we daar behind the scenes kiekjes en dingen die ons bezighouden. Wat misschien nog wel leuker is, is het bekijken van Instagram foto’s van anderen. Vooral celebs zijn favoriet! Maar wat was eigenlijk hun eerste Instagram foto?
 

1. Justin Bieber
Maak kennis met de eerste Instagram foto van Justin Bieber: zijn uitzicht vanuit de auto. Zo te zien waren filters en borders om de foto’s toentertijd helemaal hot enne… andere celebs waren daar ook gek op zoals je in dit artikel kunt zien.
 

2. Beyoncé
Superster Beyoncé introduceerde zichzelf op Instagram met deze bad ass foto. Hiermee laat ze zien dat ze op Obama stemt en mocht je het nog niet weten: B komt uit Texas.
 

3. Kylie Jenner
Kylie’s eerste kiekje is er één van een open haard. Uit het bijschrift ‘rain day fire <3’ kunnen we opmaken dat het zo’n typische dag is waarop het weer buiten allesbehalve lekker is en dat je lekker binnen wil blijven. Wist je trouwens al dat deze foto uit 2011 dateert? Zo lang zit Kylie dus al op Instagram!
 

4. Ariana Grande
Hoe lief is dit?! Ariana Grande’s eerste foto op Instagram is er één van haar en haar opa. Je ziet meteen hoe gek ze op haar opa is en hij op haar, want hij draagt de Ariana army hoodie! 
 

5. Miley Cyrus
Dit is de afbeelding waar Miley Cyrus haar extravagante Instagram feed mee begon. Natuurlijk is de foto compleet in Miley stijl: sexy voor Maxim. Niemand die toen wist dat er nog veel pikantere foto’s zouden volgen…
 

6. Liam Hemsworth
Liam Hemsworth heeft nog niet zo lang geleden zijn eerste stappen in de Instagram wereld gezet. Hij deed dat met deze afbeelding waarin hij zijn liefde voor Miss Piggy toont. Hij noemt haar the most beautiful girl in the world. Duidelijk Liam. 😉
 

7. Taylor Swift
Taylor Swift eert haar oma in haar eerste Instagram foto, net zoals Ariana met haar opa deed. Cute! En lijken ze niet ontzettend op elkaar? Wij weten nu waar Taylor haar looks van heeft.
 

8. Selena Gomez
Geen foto maar een video als eerste post van Selena Gomez. Het is inmiddels al zo’n 2,5 jaar geleden dat Selena met Instagram begon… De tijd vliegt!
 

9. Demi Lovato
Demi Lovato is inmiddels ruim 1000 foto’s en bijna 30 miljoen volgers op Instagram verder, maar herinner je je deze selfie nog? Dat was Demi’s eerste Instagram foto waarbij ze haar eerste volgers vroeg om X Factor te kijken die avond.
 

10. Gigi Hadid
Met haren tot op haar heupen poseert Gigi Hadid voor haar eerste Instagram foto. Inmiddels zijn we ruim 200 weken verder en is Gigi getransformeerd van California girl tot een supermodel met bijna 10 miljoen volgers. Knap!
 

11. Harry Styles
Harry Styles is misschien niet de meest actieve celebrity op Instagram, maar stiekem mag hij natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Wie heeft er geen crush op hem? Harry begint in ieder geval leuk en gevat met deze ‘deerstagram‘ foto.
 

12. Ian Somerhalder
Onze favoriete TVD-acteur verdient ook een plekje in dit rijtje. Dit is zijn eerste Instagram foto… Herken je ‘m nog? Maar een verzoekje: meer foto’s plaatsen, please.
 

13. Shay Mitchell
Shay Mitchell heeft misschien wel één van de mooiste Instagram feeds, maar het begon allemaal zo’n 300 weken geleden met deze foto. En aan de reacties te zien waren de fans van Shay maar al te blij dat ze een Instagram account had aangemaakt waarna vele mooie foto’s volgden.

PS: Wil je de Girlscene redactie op Instagram volgen? Volg ons dan op @Girlscene.nl, @daniquehoofwijk, @emmanajade, @reneemulckhuijse en @jasmijnengering.

Welke foto’s zijn jouw favoriet? Wie volg jij nog meer op Instagram?

Must reads 👀