Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kristen Stewart en Jessica Alba tot Khloé Kardashian en Jennifer Lawrence. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?


Kristen Stewart is niet zo’n fan van rode loper evenementen, maar voor Chanel maakt ze graag een uitzondering. De actrice zat front row, dan moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat je er flawless uitziet. Dat is gelukkig geen probleem voor Kristen, ze schitterde van top tot teen in -je raadt het al- Chanel. Maarre Kristen, hoort er geen top onder het jasje te zitten? 

Met een miljoenenbedrijf en een gezin, heeft Jessica Alba het er maar druk mee. Toch weet ze er altijd geweldig uit te zien. Hoe doet ze dat toch? Anyways, dit keer draagt ze een jas van Joseph met een gestreepte blouse en jeans van Paige. De spierwitte sneakers zijn van Vans. Jessica heeft een kleine schoudertas van Tory Burch bij zich. De blauwe hoed van Maison maakt de look helemaal af. 


Het is koud in New York, gelukkig heeft Jennifer Lawrence haar lievelingsjas van Alberta Ferretti om haar warm te houden. En haar hondje natuurlijk ook ;-). Verder heeft ze gekozen voor een grijze sweater, ripped jeans van AG en sneakers van Rag & Bone. De beanie houdt haar ook warm en de zonnebril van Olivier Peoples beschermt haar ogen van de flitsen van de camera’s. 


Dit lijkt wel een modeadvertentie, maar het is gewoon Alessandra Ambrosio die over straat loopt! Het topmodel heeft dan ook enige ervaring met camera’s ;-). Deze outfit is misschien niet helemaal winterproof -in Los Angeles is het namelijk warm- maar dat maakt het niet minder leuk! Het rokje en de trui zijn van Magda Butrym en wat staat het haar leuk. De overknee laarzen van Stuart Weitzman passen er perfect bij. Een tas van Tod’s erbij en Alessandra is ready to go. 


Na een heftige periode is Khloé Kardashian back on track. Ze pakt de draad weer op en is onderweg naar de sportschool. Hiervoor is ze van top tot teen gehuld in Adidas. Alleen haar zonnebril is van een ander merk, die shop je bij Porsche (als je veel geld op je bankrekening hebt tenminste ;-)). 

Als je houdt van kleur in een outfit dan kun je een goed voorbeeld nemen aan Reese Witherspoon. Zij is altijd vrolijk gekleed! De actrice draagt een outfit waar we op dit moment niet zoveel aan hebben, maar laat het je vast inspireren voor de zomer. De blondine is groot fan van het merk Draper James, daar zijn haar rok met bloemen en bijpassende ketting dan ook van. Verder gaat ze voor een zonnebril, oud roze handtas van Salvatore Ferragamo en pumps van Valentino. 


Manlief Channing Tatum heeft het druk, maar Jenna Dewan-Tatum ook! De actrice en danseres is gespot in Los Angeles met een prachtige kokerrok met kant en een zwarte doorschijnende blouse. Super chique, een mooi voorbeeld voor de aankomende feestdagen! Doe er zwarte pumps en een mooie lipkleur bij en je look is helemaal af. 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀