Celebs

Shop the look: Ashley Benson

Waar ze ook gaan of staan, celebrities moeten er altijd goed uitzien. Een dagje zonder make-up de straat op en je figureert als beroemdheid nog jarenlang in “celebs zonder make-up” rubrieken. Niet heel leuk, kunnen wij ons zo voorstellen. Pretty Little Liars actrice Ashley Benson bewijst tijdens een middagje shoppen dat ze zowel on set als daarbuiten weet wat mode is.

Als het populairste meisje van Rosewood draagt Ashley voor haar rol de meest jaloersmakende outfitjes. Maar, wij zijn ook helemaal fan van haar casual look. De actrice combineert een oversized gebreide trui met een paar hoge knielaarzen en als opvallende accessoire kiest zij voor een ronde zonnebril met spiegelglazen. De perfecte sunnies voor wanneer je te maken hebt met een licht katertje of wanneer je toch even geen zin had om mascara op je wimpers te smeren. Met spiegelglazen kun je jezelf heel stijlvol verstoppen en ook niet geheel onbelangrijk, wanneer er door de paparazzi non-stop in je gezicht geflitst wordt bescherm je meteen je ogen. Handig!

Met onderstaande items kun je met een druk op de knop haar look helemaal budgetproof kopiëren! Wil je bestellen? Klik dan op de afbeelding.

Zonnebril met spiegelglazen

Chunky gebreide trui met col

Cross body tas

Overknee boots

Wat vind jij van Ashley’s look?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀