News

Dit 16-jarige meisje woog bijna 200 kilo en ziet er nu geweldig uit

Toen ze 16 jaar werd, besloot Kaitlyn Smith om iets aan haar overgewicht te doen. Het meisje woog bijna 200 kilo en vond het tijd om gezond en gelukkig te worden. Kaitlyn koos niet voor een maagverkleining, maar besloot op eigen kracht af te vallen. Niemand had verwacht dat Kaitlyn ooit weer gezond zou worden, maar haar transformatie is ongelooflijk. Je herkent haar niet meer terug! 

Over inspirerende verhalen gesproken! De 16-jarige Kaitlyn had met bijna 200 kilo ernstig overgewicht. Het meisje wilde een gezond en gelukkig leven, maar een gevecht tegen de kilo's heb je niet zomaar even gedaan. Daar heb je ontzettend veel wilskracht en doorzettingsvermogen voor nodig. Al helemaal als je ervoor kiest om het zonder maagverkleining te doen! 

Niemand had verwacht dat Kaitlyn op eigen kracht weer gezond zou kunnen worden. Het 16-jarige meisje kreeg hulp van een health coach en die heeft haar hele leven veranderd. Kaitlyn noemt het 'de beste beslissing van haar leven'. Ze at alleen nog maar gezond en sportte iedere dag. 15 maanden later ziet Kaitlyn er onherkenbaar uit! 

In slechts 15 maanden tijd is Kaitlyn maar liefst 95 kilo afgevallen! Op dit waanzinnige resultaat had ze niet durven hopen. Tot op heden houdt ze haar gezonde levensstijl vol en heeft ze zelfs een operatie gedaan om de overtollige huid te laten verwijderen. Nu heeft Kaitlyn het lichaam waar ze altijd van gedroomd heeft! 

 

 

 

Watch on YouTube

Wat vind jij van Kaitlyn's transformatie? 

Bron

Must reads 👀