Fashion

8 fashion musthaves voor de winter

Ben jij ook al druk bezig met je kledingkast klaarmaken voor de winter? Dan wil Girlscene je wel een handje helpen! Op de Girlscene redactie hebben we het namelijk over onze 8 fashion musthaves voor de winter gehad. Wat zijn de items die je echt aan je garderobe moet toevoegen? Als je snel verder leest kom je daar achter én kun je de kleding shoppen.

Klik op de afbeelding of de beschrijving om naar het product te gaan.


Suède jurk €27

1. Suède
Suède jurken, suède rokken, suède jassen – alhoewel… een tikkeltje duur misschien -, suède tops… Met suède zit je deze winter helemaal goed! Bovendien ziet je outfit er net iets minder basic uit als je een suède item draagt, dus sla je slag deze winter. Suède it is!


A-lijn rok €13

2. A-lijn rok
Wat rokjes betreft draait het deze winter allemaal om de A-lijn. Vooral als je een A-lijn rok hebt met knoopjes in het midden, zoals je hierboven ziet! Wat zo fijn is aan dit model is dat je er deze winter goed mee kunt variëren. Een denim rok is hartstikke stoer, maar je kunt ook gaan voor een suède of leren variant. Bovendien is het in iedere prijsklasse te vinden.


Hoge laarzen €69

3. Hoge laarzen
Hoge laarzen zijn hot! Of de laars nu net op je knie komt of zelfs eroverheen, deze winter mag het weer. Het is één van de grootste trends van het moment en eigenlijk mogen deze hoge laarzen niet in je kast ontbreken. Combineer het met een rokje of jurk en je ziet er helemaal on trend uit.


Coltrui €35,99

4. Col
Als je gek bent op een col is deze winter jouw winter. Want zie je een trui in de winkel hangen? Dan is de kans groot dat er een col op zit. En zie je een jurk of een longsleeve? Dan is dat waarschijnlijk óók met een col. Dat de col een grote trend is mag duidelijk zijn. 😉


Midi jurk €18

5. Midi jurken
De midi lengte is al een tijdje te zien in het straatbeeld en deze winter is dat niet anders. Vooral een midi jurk van een simpele jersey stof is één van de musthave items die je in je kast moet hebben hangen. Met zo’n jurk is je outfit al snel klaar. Je hebt alleen een panty en een paar schoenen nodig en verder hoef je niet meer over je look na te denken. 


Mouwloze blazer €44,99

6. Mouwloze blazer
Een kledingstuk waarmee je ieder basic outfit minder basic maakt is de mouwloze blazer. En dan vooral de lange variant! Zo’n mouwloos jasje is perfect om over een longsleeve top aan te trekken. Je hoeft dan verder niet meer over je outfit na te denken. Trek alleen nog een jeans en schoenen aan en je bent klaar om naar buiten te gaan. 


Nepbont gilet €38

7. Bont
Met nepbont in je kast kom je deze winter ook heel ver. Op dit moment is vooral een bonten gilet heel populair. Dat is fijn, want zo’n gilet biedt je extra warmte! En houd je wel van een beetje nepbont? Dan is zo’n jas helemaal iets voor jou. Hoe fluffier, hoe beter. 😉


Fluwelen T-shirt €14,99

8. Fluweel
Ben je al klaar voor het feestseizoen? Met fluwelen items in je kast in ieder geval wel! Fluweel is mooi te combineren met stoffen zoals katoen en zijde. Deze winter kun je in ieder geval een fluwelen top, rok of zelfs een jurk rocken als je wil. Mooi voor een feestje, maar ook prima voor overdag.

Wat zijn jouw fashion musthaves voor de winter?

Must reads 👀